Výsledky 1 až 18 z 18

Téma: Sluchátka s mikrofonem - ozvěna

Standardní Sluchátka s mikrofonem - ozvěna

Čau,
    mám následující problém. Koupil sem si sluchátka s mikrofonem Soledo CD-3620MV. Když hraju hru a zároveň mám puštěné Skype a s někým se bavím, tak i když mám v té hře stažené zvuky tak, že je stěží slyším, tak druhá strana je slyší zřetelně a nahlas (o dost líp než já). A ještě ke všemu když kolega na druhé straně něco řekne, taxe slyší 2x, jako ozvěna. Na mé straně je zvukově vše v pořádku. Nevíte, čím by to mohlo být? Nastavením, hardwarem? Původně jsem sluchátka podezíral, že ten zvuk z nich jde i do mikrofonu, ale vzhledem k nepoměru hlasitostí u mě a na druhé straně bych to vyloučil. Stejný problém jsem měl i s předchozím sluchátkem s mikrofonem, ale to byla děsná šlicka (US Blaster na jedno ucho). Dík za rady.

Sluchátka - Soledo CD-3620MV (http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39784)
    Audio - onboard Realtek High Definition Audio 7.1
    Phenom II X4 955 BE + CoolerMaster Hyper 212+ | Asus M4A79T Deluxe - AMD 790FX | Kingston HyperX 2x4GB DDR3 1600 MHz | Asus EAH6850 DC​/2DIS​/1GD5​/V2 + LG Flatro​n W2220P​-BF | Kingsto​n SSDNow V+100 Series ​- 96GB + Samsung SpinPoint F3 500GB SATA II | DVD RW LG GSA-4167B | Asus Xonar DG + Logitech Z-4e 2.1 + Koss SB/40 | Corsair Vengeance M90 + Logitech UltraX | Thermaltake Dream Tower Soprano VB1000SNS + Enermax Liberty EL500AWT 500W

Senior Member mince Avatar uživatele basik
    Vliv
    284

Standardní Re: Sluchátka s mikrofonem - ozvěna

budes mit asi chybu v nastaveni ... podivej se do zvukovyho nastaveni zaznamu a nech zaskrtnutej jenom mikrofon ... ted tam mas pravdepodobne i stereo mix, kerej prehrava vsechno co dela zvuk v systemu (winamp, hry, skype ...) pokud to nebude v tom windowsackym nastavovani, tak nekde ve skypu zrejme

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Ještě se mrkni, jestli nemáš u mirkofonu v ovládacím panelu zvukovky zaškrtnutou volbu Boost, mě to dělalo taky ozvěnu, když jsem jí omylem nechal zaplnou.
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Jj, určitě je to Mic Boost, taky mám Realtek AC97 a je třeba nezapínat volbu MicBoost, způsobuje to ozvěnu. Taktéž se mi osvědčilo "nenechat" skype nastavovat hlasitost mikrofonu, lépe nastavit dle potřeby manuálně v ovl.panelech.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Vliv
    284

ja pouzivam micboost nepretrzite a opravdu nikdy ozvenu nezpusoboval (taky mam AC97) dost zalezi na mikofonu ... ale jak koukam na ty soleda, tak ty micboost potrebujou urcite (potvrzena zkusenost)

Citace Původně odeslal basik Zobrazit příspěvek
    ja pouzivam micboost nepretrzite a opravdu nikdy ozvenu nezpusoboval (taky mam AC97) dost zalezi na mikofonu ... ale jak koukam na ty soleda, tak ty micboost potrebujou urcite (potvrzena zkusenost)
    A jaký používáš mikrofon? já mám klasický stolní, a mic boost mi způsobuje brutální ozvěnu.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Vliv
    284

predtim taky klasickej stolni ... ted zalman zm-mic1 ... micboost sem nepouzival u Plantronicsu Audio60, kery mely mikrak dostatecne kvalitni a citlivej ... ale nikdy mi nedelal ozvenu ... taky proc by, kdyz jen umele zesiluje signal

Vyřešeno... diky moc
    Phenom II X4 955 BE + CoolerMaster Hyper 212+ | Asus M4A79T Deluxe - AMD 790FX | Kingston HyperX 2x4GB DDR3 1600 MHz | Asus EAH6850 DC​/2DIS​/1GD5​/V2 + LG Flatro​n W2220P​-BF | Kingsto​n SSDNow V+100 Series ​- 96GB + Samsung SpinPoint F3 500GB SATA II | DVD RW LG GSA-4167B | Asus Xonar DG + Logitech Z-4e 2.1 + Koss SB/40 | Corsair Vengeance M90 + Logitech UltraX | Thermaltake Dream Tower Soprano VB1000SNS + Enermax Liberty EL500AWT 500W

Vliv
    284

jen doplnim, ze to teda bylo tim stereomixem ... kdyby to tady nekdo zacas vyhrabal

Dobry den, omlouvam se, ale mam s mikrofonem stejny problem jaky je v tomto topicu resen jenze se ve vsech tech nastavenich at tak moc nevyznam, tak bych byl moc vdecny kdyby lide co tomu rozumi ty rady co tu psali napsali blbu vzdorne pro me. Mockrat dekuji.

Tak, koukat se k Tobě domu asi nepujdeme, tak by neškodilo trochu popsat.

[COLOR=#FF0000] I3 12100f [/COLOLga 1700/2x 16gb / RX570 Sapphire / wd blue 500 & 1TB, Crucial BX200 - 240GB/Evga 750w semimod/ samsung dvd-rw/Spartan 3 LT fan 90@120 /BenQ VW2245Z/ Asus xonar ds sound/Win 10 Pro x64 / Net UPC a par větrniku Zalman z3 x201

No kdyz jsem s kamosem ( s kymkoli) na skypu tak to co on mi rekne slysi asi 10x.. stale se mu to vraci a pritom mam repraky vyple a pouze sluchatka s mikrofonem. Vubec netusim jak se toho zbavit ale u ostatnich lidi to kamosovi jde normalne. Doufam ze to takhle staci.

Pokud máš Realtek zvukovku (beztak jo), tak si zaškrtni na záložce Microphone v jejich SW od ovladače volbu "eliminace akustické ozvěny" a bude to OK. Podobnou volbu bych hledal v případě jiné zvukovky.
    "Internet je místo, kde většina žen jsou ve skutečnosti chlapi, chlapi jsou chlapi a většina dětí jsou agenti FBI." | "Kdo chce kam, pomozme mu tam." | "Neexistují velké problémy, ale malá kladiva."

Bohuzel bez ucinku jeste nejake napady?

Dej sem screeny nastavení zvukovky, sekce "Mixer". Bez toho se asi nehnem. Ověř ztlumení mikrofonu na výstupu a na vstupu ztlumení všeho kromě mikrofonu.
    "Internet je místo, kde většina žen jsou ve skutečnosti chlapi, chlapi jsou chlapi a většina dětí jsou agenti FBI." | "Kdo chce kam, pomozme mu tam." | "Neexistují velké problémy, ale malá kladiva."

Doufam ze tohle je ono, jsou tam dve okna myslim ze sipka to vysvetluje (po kliknuti na posun v prvnim okne se zobrazi-viz druhe okno, aby tam byly videt vsechny posuvniky)
    http://img145.imageshack.us/img145/8346/realtekw.png

Ztlum ještě "hlasitost vnějšího zdroje" u nahrávání. Pak by to mělo jít/aspoň podle mě to vypadá nastavené dobře.

Stale to je spatne jeste nekoho napada jak to vyresit? :'(

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. sháním Bezdrátová sluchátka s mikrofonem.
    Založil idoktor v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 02.08.2009, 14:16
  2. Bezdrátová sluchátka s mikrofonem
    Založil PatrikChrz v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 21.12.2005, 15:42
  3. Sluchátka s mikrofonem
    Založil Kherberoz v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 26.04.2005, 22:02
  4. 4.1 + sluchátka s mikrofonem
    Založil lmarky v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 01.02.2004, 10:17
  5. Kde koupit Sluchatka s mikrofonem a zesilovacem?
    Založil PhoB v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 19.10.2002, 00:58

Pravidla přispívání