No a potom sa ty kreteni cuduju ked maju 500mhz jadro wow wow wow, a 1000mhz pamete WOW WOW WOOOOOOOW, umreme radostou ze
hlavne ze to pekne vyzera na obale , a aj cena bude vysoka(otazka v centre Nvidia, Santa Clara,v kancelarii riaditela, nazivo ) co urobime, ,nedajme tentokrat 256bit pamete ako sme chceli ale 128bitovy system uz je to lacnejsie o 50 USD, WOW WOW WOW, a stale to ma cenu 600USD, to je privela tak skusme este daky figel tak nejake navrhy , ano , znizme pipeliny na 4 z 8, aj tak je to brutal fatal bum bum graficka karta, 500\1000 , no to je napad WOW, WOW, WOOOOOOW, a vysledna cena 500USD , ale ved to je drahsie len o skoro 200USD od toho Radeon 9700pro no fuj, sme moc velky dobraci, ti zakaznici si nezasluzia do čela vrit ( v riť) logo POWERED BY NVIIIIIDIAAA, no supiš, sme mi ale pupuši, to bude pecka tato nasa karta. Nabuduce dame o pol roka 256bit pamet, a Ati nas bude prosit nech spomalime, a o dalsi pol rok dame 8pipelines a ozerieme sa do cervena a Ati bude padat a plazit sa, my sme skvely, a budeme dodavat grafku spolu s vysavacom tym rucnym z teleshopingu TURBO MAXIMUS, to bude super tolko vykonu v jednej ruke, bude mat dva rezimy po 1. Windows/{alebo}vysavanie prachu, a pozor tramtararaaaaaaaa {fanfary v pozadi }po 2. 3d hry/{alebo}turbo nasavanie špiny,{poznamka vyrobcu, moze to fungovat aj ako ventilacny system do budov s rozlohou 200km štvorcovych /IBA 200km zatial/ , beta verzia ovladacov v sucasnosti only , but we will fix it in vysavacdetonators 125,442211XZSAAu01 , mozno az v tych s koncovkou AAt01, ale tvrdo pracujeme , zvysili sme si od zaciatku roku 2003 odmeny uz 3krat }
Oki, a este nieco vymislime aby sme si urobili dobru reklamu, tak nieco co si vsetci vsimnu{amici hlavne} mmm, nieco co ludom vrazi do oci a presvedci ich, nejake napady. NOoooooo..., Pocul som niekoho tak smelo chlapce. Brian Burke: mohli by sme podplatit tu komisiu co udeluje tie ocenenia za najinovativnejsi vyrobok roku, ok, ok, WOW WOW WOOOOOW, dostanes zvyseny plat, ale to je ocenenie za rok 2002 a my vydame kartu mozno tak na trh v roku 2003april/alebo2004/ /. Brian Burke : ale to neni problem sefe mi im dodame nase skvosty zadarmo do ich noveho pocitacoveho centra, aj vysavace im dosluhuju, nooo, a takto budu mat vystarano , 2 muchy jednou ranou, teda 3, nemusia uvazovat komu dat cenu, my to za nich vyriesime. Skveleeeeeee Brian, odmena 100000USD tento mesiac zaistena. Brian Burke: a svacneme to oznamenie aj na nasu hlavnu stranku nech to vsetci vidia aki sme ..., {velky sme ... } no mame vela ..., velky podiel na trhu, velke logo na zaciatku UT2003, velke platy, velke chaty, co ze VELKE STRATYYY ako to ze sa nepredava nasa nove NfiniteFX karticka spolu s tou lietajucou loudou z toho dema s tymi trojkami von z tych satouako to kurnik, ze ten radeon 9700pro je lacnejsi je uz pol roku na trhu menej huci a ze je rovnako vykonny az vykonnejsi BRIAAAAAAAN,Ty posledna pomsta 3dfx, POD SEEEEM, okamzite do kancelarie , PRONTOOO
Muheheheheheheheheheheheheheheheee