Výsledky 1 až 25 z 652

Téma: Vista-is that our future?

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Vista-is that our future?

Citace Původně odeslal Zdenek Dubnicky Zobrazit příspěvek
    Problém není v sidebaru, ale ve špatně napsaných gadgetech. Také mi to dělalo, nicméně při jiném výběru gadgetů je již po problému.
    jj, tohle mě samozřejmě také napadlo. Mám právě ale pocit, že jsem to již testoval i tak, že jsem vypnul všechny gadgety a zlepšení moc nenastalo. Moc jsem tomu testování nedal, tak třeba to bylo jen tím, že po odstranění ze sidebaru gadgety zůstavají v paměti dokud nerestartuji celý sidebar.. A tomu bych klidně věřil, sidebar mi přijde šitý rychlou jehlou s tím, že mnohokrát větší důraz byl na všemožné průhlednosti a efekty než na "čistotu" kódu..

EDIT: a ještě rada pro testovače: Pro zavření sidebaru ho nestačí pravým myšítkem nechat zmizet z obrazovky, musí se vypnout pomocí ikonky vedle hodin!
    Naposledy upravil Croog; 28.02.2007 v 09:58.
    CPU Athlon XP-M 2500+@2300MHz(1.575V), AC Copper Silent 2 TC rev.2, MB Abit NF7-S rev.2 + Zalman NB47J, RAM 1536MB DDR400, GK Sapphire Radeon 9600 128MB, HDD Samsung SpinPoint (P80 160GB + T166 500GB), CD/DVD LG GSA-4160B, DVD-ROM Pioneer 106S, další DVB-T Technisat Airstar, VFD Noritake 20x2, MSI Bluetooth, ICY BOX čtečka 8in1, skříň Logic Q11 + Fortron FSP350-60PN(PF), monitor LCD Dell 2007FP, LCD Samsung 32" LE32A457, repro Genius SW-5.1 HT, OS Windows XP + Media Portal, Dell D630, SE Vivaz Pro

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání