Citace Původně odeslal Špeta Marek Zobrazit příspěvek
Reklamace oblecene je vcelku normalni vec, hlavne pokud se koupi spatna velikost, ale obecne plati, cim drazsi hadry tim snadnejsi reklamacka. S botama je to horsi, ale plati to stejne + pristup obchodnika (neovlivnis).

V restauraci muzes jidlo reklamovat, to je taky normalni, ale hlavne ne kvuli chuti. Spis takove ty klasicke veci typu "neco tam plave", nebo je to nedovarene. V hospode 4. cenove kategorie bych to nedelal, jeste bych od stamgastu dostal na benjo.

Zarovka? Pochybuju musel bys dokazat, ze za to nemuzes ty ani tvuj spotrebic ci kvalita rozvodne site a to by vyslo na vic jak 50kc za zarovku.
Kupuj jinou znacku, nebo si nech proverit to na co to zapojujes.
No ja bych to videl trosku naopak - chybne zvolena velikost obleceni (pokud neni nakup proveden na dalku, po inetu a jinymi mene obvyklymi technikami) nezaklada narok na reklamaci (jsem za dva mesice deset kilo pribral, jdu reklamovat jeansy, ze mi nejsou? )
Je to o dohode a libovuli obchodnika, pokud je zbozi jinak bezvadne.

Naopak - reklamace zarovky je myslim bezproblemova, plati na ni standartni zaruka, proc ji tedy nereklamovat? Nerikam, ze po roce a pul sviceni kdyz mi praskne bezim do OBI reklamovat, ale pokud mi rupne za tyden a najdu paragon, nemel bych s tim problem.
Nehlede na to, ze podobne velke retezce s reklamci vetsinou tez nedelaji problem, vec vymeni ci vrati finance.