zkus, spustit -> gpedit.msc -> konfigurace uživatele -> šablony pro správu -> součásti systému windows ->správce příloh -> neukládat informaci o zóně u příloh, případně výchozí úroveň rizikovosti
zkus, spustit -> gpedit.msc -> konfigurace uživatele -> šablony pro správu -> součásti systému windows ->správce příloh -> neukládat informaci o zóně u příloh, případně výchozí úroveň rizikovosti
The Cake is a SPY!
Podobnu radu som nasiel na webe , ale ci povolim , ci zakazem , alebo necham default nic. Ibaze by som mal po povoleni este restartovat.![]()
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Ted jsem to zkousel a uz se me to pak neptalo kdyz normalne v nastaveni IE -> Moznosti internetu -> Zabezpeceni -> Vlastni uroven na Internet a tam nekde je Launching applications and unsafe files (cesky si to prelozte, netusim kdo to jak zkomolil zas) a z Dotazat se to prepnout na Povoleno, pak mi tahle hlaska zmizela ale zas mi pri kazdem pusteni IE7 to hlasi ze mam nizky zabezpeceni a otravuje to.
Ty pisem o IE , pri ktorom stahujes z netu a vyskoci Ti tato hlaska. Ale ja som si driver stiahol cez FF a ked sa ho snazim instalnut vyskoci mi ta hlaska. Nerobi to pri kazdom *.exe subore , len pri niektorych ., ale i tak ma to otravuje![]()
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
In Internet Explorer, click tools - Options
Under security settings, select "Intranet zone"
Click the "Sites" button, Uncheck the box that says "Automatically detect intranet network".
Checked the "Include all network paths (UNCs).
Click OK
HOME: C2D E8400 @ 400x9, GA-P35-DS4 rev. 2.1, 2x TWIN2X4096-6400C4DHX, HD5850 1GB, U3415W, CT256MX100SSD1, WD6401AALS, WD1001FALS, 2x HD154UI, DVD-E616A3, SH-S202H, VX550, MX Revolution
WORK: DELL OptiPlex 9020 (Core i7-4770, 32GB RAM, Nvidia GTX645, Samsung SM841 256GB) + 2x DELL UltraSharp U2713H + Logitech Wireless Desktop MK710
new home in progress: i7 3770K, P8Z77-V PRO, 4x 8GB Hynix DDR3/1600, HD7950 3GB, U3415W, 2x SSD 850 Pro 1TB, .....
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)