Citace Původně odeslal Massaro
Citace Původně odeslal Vlada
To nema nic spolecnehos bankem 3 ale s tim ze zacnes pouzivat dualni pristup do pameti, ktery ńevyuzivas dokud bank 3 nepouzijes
Dobře, vím že pokud paměti jedou v dual-módu, tak asi nesnesou tak vysoký FSB jako když je tam jen jedna pamět. Ale jak jsem psal, testoval jsem to FSB jen s jednou pamětí a potom jsem přidal druhou. Ale pokud mám v PC obsazen jen jeden bank, tak bank 1 a 2 snesou větší FSB než bank3. To mi přijde divný. Mám tam přece jen jednu pamět, tak jsem myslel, že je jedno kam ji strčím. Ale bank3 snese míň a podstatě jaký FSB snese samotnej bank3, tak vysoko pojedou i dvě paměti v dualu.
A hele, velice zajimavej poznatek. To jsem jeste nezkousel, dat jen jednu pamet do banku 3. Mozna by stalo za to, podivat se trochu na zahranicni fora, jestli nekdo nevi, co s tim udelat. Treba uz na to existuje nejakej mod desky, kterej by to opravil. To mi pripomina taktiku vyrobcu elektroniky, konkretne kazetaku. Mel jsem kdysi moznost opravovat Technicse ze zakladni, nejlacinejsi rady. A k tomu jako referencni super kousek z rady nejvyssi. Elektronika vevnitr uplne stejna, jen ten lacinej Technics by naschval blbe serizenej.