Ne neboj se, ty pameti ti to sezere! On totiz dela v bohemce vedouciho technika montaze, tak by to snad mel vedet, obzvlast kdyz bohemka ma na tyhle pameti v CR tusim vyhradni zastoupeni Myslim ze jestli se ti tam ten chladic vleze, o tom rozhoduje spis case, navrh desky s pouzitim i velkych chladicu pocita, navic vsechny chladice s heatpipes nemaji s mistem problem, siroka cast chladice uz je od desky vzdalena! Jo chladic je freezer, mam ho zpomaleny na 40%, sotva se toci a teploty vazne v klidu! Do CPU poustim tusim 1,38V. Myslim ze ta frekvence 333MHz je idealni, CPU by to melo zvladnout (snad budes mit lepsi kousek nez ja) bez zvyseni voltaze a pameti ti pojedou na krasnych 800MHz. S tim kabelem to mam trochu tezsi, ten zdroj je uz relativne stary (2roky) ale paradne udelany, ma 15cm vetrak, 400W, a je krasne tichoucky! Spis mam problem, ze mi napajeci kabely nevychazi pekne kolem mechanik, ale musim je mit tak skarede, jak je na obrazku a taky konektor IDE je blbe umisteny moc dole a mam ho docela na fest!