Presne: GeForce 6600 GT PV-N43UA(128KD) Jadro:500MHz Pamet:900 128/128-Bit
Mo v ATITool mam dobru frekvenciu jadra no pamet mi ukazuje 450MHz... neviem ci to tak ma byt.. Taktiez ked mi zmrzne komp a skusim sa dotknut zadnej strany grafiky tak je slusne horuca prevazne jedna mala suciastka ma extra teplotu.
Edit: efektivne taktovanie je 900 MHz takze to sedi. Ovladac 91.47whql zatial nepomohol.
Nasiel som nejake updaty BIOSU pre prolink: http://www.mvktech.net/component/opt...folder/cat,74/
Po flashnuti novsej verzie BIOSU mi zacala grafika po spusteni windovsu vyhadzovat hlasku o nedostatku energie. Samozrejme je sietovy kabel pripojeny ... automaticky znizilo jej vykon 4nasobne. Ale taktiez po spusteni testu to hodilo par zelenych - a kuslo sa. Takze najskvor zdroj? Vyrobca udava ze postacuje 300w.
Dlasia spozorovana vec: po spusteni testu v ATItool mi okamzite vyhodi tu zelenu - ... ale ak okamzite vypnem a zapnem test sem tam zopakujem 3* tak prestane hadzat zelene - a test fici dalej bez chyby a grafika vydrzi omnoho dlhsie bez kusnutia. A to aj s hlaskou o znizeni vykonu taktiez aj pred flashnutim BIOSU... bez hlasky a znizenia vykonu.![]()

Odpověď s citací