Mám jí od září,tak ti napíšu pár zkušeností.hraji celkem dost,pár myší už mi taky rukama prošlo-z těch lepších MX510,MX1000,G5 a G7 Carbon od Logitechu,Razer Diamondback a Genius Agama.Když stavím lidem sestavy,vždy jsem si je pěkně testnul.G7 je vynikající volba-jinak řečeno jiný bezdrát pro akční hry jsem neviděl,zejména pokud hraješ multiplayer,single jde dobře i s MX1000,ale živý soupeř to je něco jiného,tam jsem bral raději MX510.Napřed výhody-je lehká,i některé drátové jsou těžší,výrazně lehčí je jen Razer.Symetricky umístěný senzor je taky velká výhoda,kdo hrál někdy s bezdrátovkou třeba od Microsoftu ocení.Přepínání senzitivity je zbytečné-hodí se jen ze začátku,aby si člověk zvykl z 800 DPI,já skončil u 1400,víc nepotřebuji.Pak jsem na ně namapoval užitečnější funkce,proti Geniusu to software umí.Klikání kolečka jde dost ztuha,ale mě to vyhovuje,člověk nezmáčkne nic omylem.Ze začátku mi občas špatně fungovalo pravé tlačítko,dostali mě kvůli tomu několikrát v COD2,ale po 14 dnech se ochodilo a od té doby no problem.Výdrž: když hrajem občas sítové hry od pátku do soboty,v šest večer v pátek začnem,cca 7 hodin spíme a hrajem pak zas do sobotní noci,tak baterku měním v sobotu odpoledne.Nabíjení je rychlé,baterky 2.Nezapomeň po nákupu nastavit nabíječku na 2 hodiny-má přepínač 2 nebo 10 hodin.jediná velká nevýhoda-baterky samotné nikde nekoupíš,tak si je hlídej,oslovil jsem 5 velkých obchodů a nikde je samostaně nevedou.Kámoš chtěl ještě jednu,aby k noťasu nevozil nabíječku,přijímač je totiž jen jako menší flashdisk