Citace Původně odeslal Semik
Co ste to zaludi, ked vam uz nestaci 2300mhz
Inu, dneska je přes 2GHz jistě mašina, co ale bude za rok, dva, deset let? Budeme se zase bavit o tom, co jsme to za ludi , když nám nestačí 25GHz a 1TB operační paměti?
A bude to vůbec stačit na operační systém Windows ... ?? co nám pan Gates jistě rád vymyslí se svojí tlupou programátorů?
Víte, já před pár měsíci flirtoval s Linuxem, bláhově jsem si myslel, že na pomalejších mašinách to pojede jako vítr.. Kulový hovno jede jako vítr, když máš SuSE 8 a všechny ty vychytaný balíky Gnome, KDE a podobně. A aby mi to jelo rychle v text režimu, tak na to je doba přece jenom někde jinde, ne?
Takže dneska je lepší myslet trochu dopředu, aby člověk nemusel co půl roku měnit celej komp, protože - jak známo - jenom vyměnit procesor, to je dneska trochu málo.
Oni to mají vymyšlený skvěle!
Vyměň si procesor, taky paměti, no nejlíp desku, pro ten novej procesor, grafiku taky, protože co je to za šunku s 32MB, žejo? pak si kup disk nejlíp 120GB, nebo radši dva, co kdyby se ti tam všechno nevešlo .. No, nakonec nejlíp vyměň celo mašinu a to, na čem před pár lety dělali v NASA dej malýmu dítěti na hry a ono ti ještě za pár dnů vynadá, že mu na tom nejede NFS a MAFIA a...
Takže tak.