Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Moznost odstoupeni od kupni smlouvy u opravene casti zbozi

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    337

Standardní Re: Moznost odstoupeni od kupni smlouvy u opravene casti zbozi

Kdyz se ale zavada projevi do pul roku od koupi, tak se bere ze tam ta zavada byla jiz pri prodeji a pak ma zakaznik pravo rozhodnout jakou formou chce resit uvedeni veci do funkcniho stavu - aspon toto jsem tak nejak pochopil ze vsech tech threadu co tu kolem jsou.

V kombinaci s vyse uvedenym bych po vymene baterie primo v servisu a po neodstraneni zavady sel do obchodu kde jsem to koupil s tim, ze je ntb vadny a pral bych si vymenu za novy kus.

Servis mi doporucil vraceni zbozi ve 14denni lhute - ze je to pro me jednodussi. Neni potreba uz nic resit-vse jede jak ma, jen jsem byl zvedavy prave na to co mi bylo receno.

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    45
    Vliv
    328

Citace Původně odeslal PetrT Zobrazit příspěvek
    Kdyz se ale zavada projevi do pul roku od koupi, tak se bere ze tam ta zavada byla jiz pri prodeji a pak ma zakaznik pravo rozhodnout jakou formou chce resit uvedeni veci do funkcniho stavu - aspon toto jsem tak nejak pochopil ze vsech tech threadu co tu kolem jsou.

V kombinaci s vyse uvedenym bych po vymene baterie primo v servisu a po neodstraneni zavady sel do obchodu kde jsem to koupil s tim, ze je ntb vadny a pral bych si vymenu za novy kus.

Servis mi doporucil vraceni zbozi ve 14denni lhute - ze je to pro me jednodussi. Neni potreba uz nic resit-vse jede jak ma, jen jsem byl zvedavy prave na to co mi bylo receno.
    aaa, mea culpa - blbe jsem cetl tvuj post

jestlize se jedna "pouze" o reklamaci v prubehu prvnich sesti mesicu od prevzeti veci, pak samozrejme reseni vady NB formou vymeny baterky neznamena, ze bys v pripade opetovneho vyskytu teze vady nemohl chtit vymenu NB za novy kus, v souladu s § 616 odst. 3 obcanskeho zakoniku. jediny dusledek puvodni vymeny baterky by bylo, ze by se zakonna zaruka baterky (jakozto soucastky NB) prodlouzila, a to na dva roky ode dne, kdy ti ten NB s vymenenou baterkou vratili. zbytek tvych prav dotcen nijak neni.
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    337

Citace Původně odeslal riksa Zobrazit příspěvek
    aaa, mea culpa - blbe jsem cetl tvuj post

jestlize se jedna "pouze" o reklamaci v prubehu prvnich sesti mesicu od prevzeti veci, pak samozrejme reseni vady NB formou vymeny baterky neznamena, ze bys v pripade opetovneho vyskytu teze vady nemohl chtit vymenu NB za novy kus, v souladu s § 616 odst. 3 obcanskeho zakoniku.
    Diky, tohle jsem chtel vedet...

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Nakup pres internet - odstoupeni od kupni smlouvy
    Založil riksa v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 98
    Poslední příspěvek: 12.01.2012, 21:24
  2. Odstoupení od smlouvy
    Založil IntEx v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 20.08.2003, 19:57
  3. Odstoupeni od smlouvy
    Založil IntEx v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 0