Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Bat - příkaz forfiles

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Bat - příkaz forfiles

Citace Původně odeslal jedik Zobrazit příspěvek
    Tady mas vzor, vypisuje to nazvy souboru tak misto toho echa uz si dopln patricny lame prikaz
    Kód:
    @echo off
    for /f %%a in ('dir /b input\*.wav') do call :conv %%a
    goto :eof

:conv
    echo %1
    Díky! A teď ještě poslední dotaz:

Chci tomu programu udělat příjemný interface ve Visual Basicu. Normální okno s volbami kvality. Ty volby by byly tlačítka a když na ně kliknete, tak by se spustil jeden z batů. Problém je, že neznám příkaz k otevření souboru. Když jsem zadal Open file.bat For Random As file, tak po kliknutí na tlačítko mi to píše Object Required (Což znamená, že to nejspíš dělám úplně blbě a že Open nespouští soubor, jen si ho načítá do mezipaměti pro použití.). Ačkoliv jsem hledal pomocí googlu, tak marně...
    Naposledy upravil witiko; 18.02.2007 v 12:08.

Už jsem přišel na příkaz shell, ten bat nespustí z původního umístění, ale natáhne si ho někam do svých souborů(Shell "Data/convert_best_quality.bat" nefunguje) a proto ten bat nemá přístup k mp3ojkám, které má konvertovat! Pls help..

Promin ja moc nerozumim, proc se to snazis delat pomoci .bat a pak k tomu udelat nejakou nastavbu ve VisualBasicu. Nebylo by lepsi udelat to cele v tom VisualBasicu. Vsadil bych se, ze to pujde i bez .bat souboru a prikazu shell.
    Kdyz už, tak bych se zamyslel, jest-li by to nešlo udělat pomocí nějakéhp parametru, tak abys měl ten .bat soubor jenom jeden. např. convert.bat -best nebo convert.bat -q=192
    Přirozená inteligence bude zřejmě brzy překonána inteligencí umělou, avšak přirozenou blbost umělá nikdy překonat nedokáže.

Senior Member
    Věk
    44
    Vliv
    291

a neni lepsi pouzit uz neco co nekdo napsal? EAC napriklad. je zadarmo. delan rozhrani ke skriptu co vola jiny program mi prijde zcestne. ale pokud to delas jen tak pro relax tak proc ne.

glo
    CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. The Bat! - více emailů u účtu
    Založil kecinzer v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 31.10.2006, 09:12
  2. Jak na příkaz runas
    Založil Matio v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 23.05.2005, 18:26
  3. [unsolider] Spozdeni Bat Souboru
    Založil Martyr-M v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 2