Trochu se ještě nevyznám, mám N-vidiu poprvé, takže help.
Hledal jsem, ale nevyznám se v těch verzích, a nerad bych znova Win reinstall.
Karta viz. sign.
Trochu se ještě nevyznám, mám N-vidiu poprvé, takže help.
Hledal jsem, ale nevyznám se v těch verzích, a nerad bych znova Win reinstall.
Karta viz. sign.
MB G... a to už taky není pravda ;)
A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........
odtud... http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp
verze je to tusim 41.09...![]()
Díky, jestli to dobře chápu, je to na jakoukoliv kartu?
Na každú NVidiu, ale na starých kartách to pôjde lepšie so staršími verziami...Původně odeslal Millisx
i5 2500K, Asus Maximus IV Gene Z, 16GB DDR3 1600 Corsair Vengeance, Gigabyte GTX480, Intel 320 160GB + 3,64TB HDD by 4xWD, LG GH22LS30, Creative Inspire T5400, Enermax Pro82+ 620W, LCD Philips 240PW, watercooled
Under construction: C2Q 6600 (OC ~3GHz=334x9), Asus Maximus II Gene, 4x2GB DDR1066 Kingston HyperX, NVidia Asus 280GTX
Mám GF3, verzi 41,09 nebo tak, teď to ponesu domů. mám nahodit starší
Ale šikla by se mi FAST odpověď, díkes
41.09 je certifikovana verze, ktera by mela byt bez problemu funkcni na vsech kartach od TNT nahoru.Původně odeslal Millisx
OK![]()
No,41.09 sou rychlejsi v 3D Marku(teda na mi sestave),hlavne kvuli NATURE,ale me nejak blbnou a tak jedu na 30.82.Mam sice o nejakejch 300-400bodiku min v 3D Marku,ale ve vsech hrach mi jedou pohoda.A nejakej viditelny zrychleni ve hrach sem z prechodu z 30.82 na 41.09 nezaznamenal.Ale kazdopadne ty 41.09 zkus,vzdycky tam muzes hodit jiny....Původně odeslal Millisx
Ja momentalne testuju detonatory 43.00 ale pokud muzu doporucit, tak 42.01 spolecne s Dx9, na tech sem jel celkem dlouho a co se tyka 3Dmarku tak nic extra ale v nektery hry byly plynulejsi, ovladace sem testoval na dost taktly grafice a zadny chybicky oproti jinem 42.xx, takze doporucuju
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)