No kdybys chtel to CPU trochu pretaktovat jako ja, dal jsem frekvensi na 333(1066) MHz a ja pouzivam delicku 1:1 (400) a pro tebe by byla optimalni 3:4 (533) takze by ti pameti jely presne na tech 800MHz. S tema slevama jsi me prekvapil, to jsem mel sakra jeste pockat, ale uz jsem to nemohl vydrzet, ramky mi lezely na policce a hlavne me uz silene stval nvidia sh*t chipset! Uz jsem z toho rostl z tech vecnych problemu!
K chlazeni...mam tam stock chladic a nepozoruju zadne prehrivani, opet oproti nvidia nforce4sli vyrazny pokrok, tam jsem mel chlazeni pomoci heatpipes a peklo to jak svina!
grafiku mam 7600GT od JetWaye, ale musel jsem standartni chladic nahradit tusim primecoolerem VGA-HG1Al. Bezi mi na 5V, toci jen malo otacek, chladi to lip jak stock a navic to dobre vypada! + ofukuje southbridge. A ten Ninja tower by se ti tam mel v pohode vlezt! kolem socketu je mista dost a kondiky jsou dost nizky... ja pouzivam AC Freezer 7Pro (mel jsem stejny na athlonu) a jsem maximalne spokojen! Deska si ho sama reguluje a teplotu mam hodne nizkou (32 stupnu) az podezrivam ze neco blbe meri teploty!