Citace Původně odeslal PC1660
Citace Původně odeslal usuall
Ako to nebola smola, ale moja nedockavost cize sprostost. zrovna ked Ty si sem napisal, ze si zmontoval Vdd mod, tak mi volal Jan a povedal som si, ze ho spravim teda tiez a nezmeral som si trimer. Zachvilu idem do obchodu s nou, co mi na to povedia...ked tak mam 4500 minus za svoju blbost
BTW: Ten heatsink som tam prichytil utahovaciami paskami. 3 pasky som spojil, pretiahol cez rebra pasivu a cez povodne 2 diery na heatsink som upevnil a drzal ako hrom. A utahovacie pasky vydrzia vacsinou 110°C, takze poho.
Je to na te desce nejak poznat(trebas kvuli vdd modu)? Osobne s reklamacema nemam moc dobre zkusenosti. Mam jeste jinou desku a ta odesla normalne z niceho nic. Obchodnik mi ji nechtel vymenit i kdyz byla jen dva dny stara. Pry, ze mam skrabnutou ochranou "folii" v oblasti patice Takze sla k dodavateli na posouzeni a zatim cekam na odpoved.
Ne vobec ziadne znamky. Iba chyba Ta ruzova radoby 'pasta' na Northbridgi a je tam obyc. biela ThermalTake. na uchtenie som pouzival SMD krokosvorky, takze poho. A v predajni mam znameho, takze taka mala sanca existuje. Ale asi kupim novu dosku.