Zdravim
mam taky problem:
Vcera som dostal na skusku a neskorsiu kupu grafiku: MSI GeForce 6600 GT 128MB, funguje na default alebo 550/1050MHz chladenie je kopia Zalmanu 700, a problem je ten ze ked som ju zasadil namiesto FX 5600vky a nahodil ovladace tak mi video(filmy v mpg) sekaju, resp. ich pustim WMPlayer sa zasekne a je to v <>... musim restart alebo dlho cakat na ukoncenie... dalsi problem je ze napr. Far Cry angl. verzia s patche 1.3 mi hadze divne artefakty, resp. ked som v interieri tak nic, akonahle vyjdem von tak take divne modre zfarbenie lubovolne pokryje cast oblohy, stromov a ine... FX 5600vka problemy s videom ani s Far Cry(az na polaroidnu rychlost) problemy, nemala, ovladace mam Omega nVidia najnovsie, skusal som aj forceware najnovsie a to iste... A sem tam sa mi pri prehravani videa samovolne resetne pc.
V Call of Duty 2, CS 1.6 a WIII sa ziadne chyby obrazu neprejavuju... aj 3D Mark 2003 ide ok celu dobu. To video sa vyriesi ale ten Far Cry...
A este: Predtym som mal na skusku v PC Radeona 9500 64MB a akonahle som ju vsadil do AGP tak mi BIOS zmenil zafarbenie z modrej na modru s cervenymi pruhmy... Napr. uz nejde zmenit AGP mod apod... Neviete helpnut??
Reset biosu dnes este skusim...
Edit: Grafika je chladena dobre, zadna cast karty je tepla, chladic vlazny, v idle cca 35st...![]()
New bios som chcel dat ale vypisuje mi amiflash ze nemam spravny chipset co je blbost...