Přikládám screen:
ED: Kde bych kdyžtak sehnal ten betabios ?
Přikládám screen:
ED: Kde bych kdyžtak sehnal ten betabios ?
Aha. To nebude beta BIOSem. Ten sem navic sehnal na nejakem foru a taky uz presne nevim kde.
Nicmene to ze nejde flashnout ani 201 je nejspis tim, ze mas verzi AU, ktera to z nejakeho "zahadneho duvodu" neudela. Rozhodne bych se mrknul na fora a stahnul spravnou verzi AU a pripadne i onen beta BIOS. Je jich na netu dost, protoze s A8R-MVP bylo pomerne hodne problemu. Vic ti ted z hlavy bohuzel uz nereknu, je to vazne davno. GL.
Black holes are where God divided by zero. - Steven Wright
2600K s AC HF14 | P8P67Deluxe s 16GB DDR3 | GTX1080 s LP2480zx | EVO850 s ICH10R | X-Fi s HD555 | TripleXtreme 360 s HPPS+ | Windows 10 + 7
Jak bylo psano v jinem threadu, tak muzes zkusit 6.10.02 verzi AsusUpdate. S tim by to po zaskrtnuti toho policka melo jit.
Black holes are where God divided by zero. - Steven Wright
2600K s AC HF14 | P8P67Deluxe s 16GB DDR3 | GTX1080 s LP2480zx | EVO850 s ICH10R | X-Fi s HD555 | TripleXtreme 360 s HPPS+ | Windows 10 + 7
Tak už jsem to flashnul z DOSu na první oficiální verzi BIOSu 0201 a Overclock ted pořád drží![]()
2 xmickey:
Deska koupena pred 2 dny, mam uplne stejny problem jako Ty ho popisujes, predtim jsem mel desku od Gigabytu, ovsem bez Vcore, proto jsem vymenil..
Sestava A64 3200+ 2GHz@2,71Ghz, A/C Alpine64 34/44° (idle/burn), Radeon X1600XT, bezi bez problemu ale po startu nenajede,zkousi asi 4 resetovat,pak je treba zajet do biosu a potvrdit (F10 + Enter) a jedu v klidu...Super-Pi, Prime 95...ovsem pri kazdem startu!!!!
![]()
Mohu se zeptat kterou verzi flashovaciho programu pod dosem si pouzil na tu verzi biosu 0201
ja mam AFUDOS221.zip a on nacte BIOS, zkontroluje a napise:
"The BIOS is too old, maybe ins't compatible with this MB" "Please get newest at www...."
![]()
BIOS je na 99% ten spravny...
Mohl bys mi popsat tu verzi popr. hodit na mail ten bios vcetne flashovaciho programu pod dosem, ktery pouzivas, please!?
traviss@centrum.cz
BIOS mas zrejme ok, ale zkus starsi verzi Afudos, nejlepe 2.07
| P67 + 2500K@silent |
OK...takze je to tu:
http://support.asus.com/download
potom tam vpravo mas "Hlavni stahovani" a kolonku "Vyberte produkt"
do kolonky zvol "Mootherboadr" alebo, ak to mas po cesky tak "zakladni deska"...do dalsich uz nezadavaj nic, a daj hned VYHLADAT...
Najde Ti vsetky DOSKY od ASUS...
chod dolu na SOCKET 939 a tam vyber A8R MVP ( je to hned v prvom stlpci priblizne s strede ) klikni na nu a objavi sa ti ponuka...
!!!TAM HORE, VODOROVNE, CO SU TIE MODRE ZALOZKY VYBER BIOS!!!!
( nie na tych, co ku kolmo tym ciernym, tam ti najde iba najnovsi BIOS)
a chod uplne dole a tam mas VERZIU 0201 a tu si stiahni...
flashnut je to potrebne pod DOSom a programom AFUDOS....ale verziou AFUDOS 2.07....ktoru si stahni napriklad tu:http://mainboard-drivers-and-utiliti...7-For-Dos.html
lebo novsia verzia, 2,11 uz nepodporuje FLASH novsej za starsiu verziu...
TAK DRZIM PALCE...potom napis, ako sa to podarilo..Je to výcuc z jiného fóra. Já jsem to tak v pohodě naflashoval....Normalne sa do DOSU dostanete pomocou spostacej diskety z WINDOWS 98 alebo MILLENIUM...na inu disketu si nahrate BIOS a AFUDOS...
Spustite spustackou DOS a vymenite disketu za tu, co tam mate BIOS...
potom napisete prikaz AFUDOS a potvrdite...a vypise vam to presne, aky prikaz mate pouzit...![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)