Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Windows Vista - Firewall

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Windows Vista - Firewall

Diky za odkaz. Stahl jsem to, prolitl, ale jak se nastavuje windows firewall (pridavani/nastaveni/mazani pravidel pro aplikace porty, protokoly, co znamenaji jiz preddefinovane pravidla atd..), sem tam nenasel.

V xp jsem pouzival Kerio PF v.2.1.5. Coz je podle me asi nejlepsi firewall. Ovladani je proste skvele a kdyz chci videt navazane spojeni, jendoduse 2x kliknu na ikonku. Bohuzel jsem byl velmi zklaman, kdyz jsem zjistil, ze na Viste tento firewall nefunguje

Hledal jsem nejake free firewally co by pod Vistou sly, ale po dlouhem hledani jsem nakonec rezignoval a zkousim se WF naucit. Osobne si myslim, ze je to hruza, ale aspon to zkousim. Zablokoval jsem odchozi i prichozi komunikaci a pridal pravidlo, ktere povolovalo Firefox - vlastne 2 pravidla In a Out (proc probha musim 2x??) Samozrejme ze Firefox nemohl komunikovat. Tak jsem to zase vsechno povolil a pak mi jelo vsechno krome Firefoxu, pomohl az restart (pri vypinani se to seklo, musel jsem to natvrdo resetovat).
    Nemam z toho dobry pocit a tak se ptam - umi to nekdo ovladat? Je nekde nejaky tutorial?

edit: jeste me tak napadlo: umi ten firewall vubec zobrazit okno pro pridani/zmenu pravidla, kdyz se 'nejaky' program chce 'nekam' pripojit?
    Naposledy upravil pppaajjaa; 06.02.2007 v 15:34.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. DirectX 9.0c Redistributable (December 2006)
    Založil Masster v sekci fóra SW nástroje a ostatní utility
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 14.12.2006, 18:32
  2. ATI Catalyst Beta pro Windows Vista RTM
    Založil Masster v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 14.12.2006, 00:35
  3. ATI Catalyst™ 5.11 WHQL
    Založil Spajdr v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 33
    Poslední příspěvek: 27.11.2005, 22:36

Pravidla přispívání