Výsledky 1 až 25 z 35

Téma: Nákup u Dellu + brašna Caselogic

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Nákup u Dellu

Aha, a nemáš nějaký kontakt? Nechci slevu zadarmo, jesti mi rozumíš
    co se týče té dopravy, zavolám zítra na zákaznícké centrum, a vyptám se zdali je to opravdu tak. Někde jsem zaslechl že dopravné je 700kč(může se jednat o kachnu).
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Co jsem tak cetl,tak kazdy rikal,ze doprava je opravdu cca 700Kc...
    Ted jsem koukal na jejich web a kdyz si hodis do kosiku nejakou vec,tak Ti to pak ukaze i dopravu...teda u monitoru to tak ukazuje.
    Tak to mi rve koule!
    *Acer Aspire Timeline 3810TZG + Creative I-Trigue 3400 ; cca 6hod.
    *Prestigio Nobile 157: Intel Centrino : Pentium-M 1,7G Dothan 2MB ; RAM DDR333 1GB ; HITACHI 80GB 5400ot. ; Radeon 9700 64MB ; SXGA+ 1400 x 1050 ; DVD+/-RW DL QSI ; 10/100MBit+WIFI ; CardReader 4v1 ; 4hod23minut

Ano, je to tam, přehlédl jsem původně. Tak je to 833kč vč Dph
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

vzhladom na to, ze niet ineho sposobu ako produkty dell ziskat, povazujte cenu za integralnu sucast ceny, presne ako to je na ebay
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Nemá někdo známeho v Dellu který by mi byl ochoten povědět pár informací? Pro mě je 30k dost peněz, tak se chci kompletně informovat na některé věci. Kupříkladu operační systém. V této chvíli jsou ntb vybaveny pouze XPčkami. Při dotazu na Visty mi byly nabídnuta anglická verze, nicméně na mou odpověď týkající se změny cen a typu verzí mi nebylo odpovězeno. Můj mail si tam jen přehodili jak horkou bramboru, a upřímně mě nebaví v outlooku si číst "Váš mail byl smazán bez přečtení". Nejlepší by byla nějaká mailová adresa na kterou bych se mohl obrátit..

Jsem trošku rozčarován, na .com stránkách je konfigurátor velice podrobný, člověk si vybere zcela přesně. A na našich je výběr dost omezený, vzhledem že se ntb vyrábí v Irsku tuším.
    Naposledy upravil Zdenek Dubnicky; 06.02.2007 v 13:53.

Citace Původně odeslal Zdenek Dubnicky Zobrazit příspěvek
    Nemá někdo známeho v Dellu který by mi byl ochoten povědět pár informací? Pro mě je 30k dost peněz, tak se chci kompletně informovat na některé věci. Kupříkladu operační systém. V této chvíli jsou ntb vybaveny pouze XPčkami. Při dotazu na Visty mi byly nabídnuta anglická verze, nicméně na mou odpověď týkající se změny cen a typu verzí mi nebylo odpovězeno. Můj mail si tam jen přehodili jak horkou bramboru, a upřímně mě nebaví v outlooku si číst "Váš mail byl smazán bez přečtení". Nejlepší by byla nějaká mailová adresa na kterou bych se mohl obrátit..

Jsem trošku rozčarován, na .com stránkách je konfigurátor velice podrobný, člověk si vybere zcela přesně. A na našich je výběr dost omezený, vzhledem že se ntb vyrábí v Irsku tuším.
    Ono jde taky o to, ze spousta veci od Dellu sem do republiky vubec nema prijit, nebo hardware neni treba vubec osazovan (napriklad jako 3G - UMTS chip na wifi), drivery pro nej na stankach jsou i pod CZ vyberem, nicmene sem se vubec tyhle karty nedodavaly.
    A jak je zde opakovano, konkretne u Dellu kdyz by ses domluvil s nekym, kdo je pro Dell corporate partner, tak sleva na takovy veci jako notasy nebo LCD je taky pres 40 % i vice.
    Takze se vyplati chvilku nekoho takovyho hledat, jelikoz jinak je Dell pro bezny koncovy user zakazniky lehce predrazenej (rozhodne treba u notebooku v rade Latitude a Precision - ne ze by to nebyly kvalitni stroje, ale napr. koncovka meho D620 je pres 56kkc, coz bych za nej tedy rozhodne nedal )
    A rovnez Dell s beznymi koncaky zas tak moc nekomunikuje, je to trosku takovej pristup - bud si tu kup a na nic se neptej, nebo si trhni, nicmene zase naopak i jako koncak mas pak pri zaplaceny NBD zaruce slusnej komfort (davaj docela najevo, ze je zivej corporate zakaznici, kterejch maj pomerne dost)
    Naposledy upravil tiktak; 06.02.2007 v 14:48.
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

inspiron ani nic z "beznej" ponuky pre koncakov uz zlavu ale nedostane ... inak czesky dell je pre koncakov hrozny zazitok
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Bazar a nákup Mixáku
    Založil BeachKEN v sekci fóra Zprávy pro Administrátory
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 06.05.2005, 12:58
  2. 04/2005 - Nakup NB u levi.sk
    Založil stando007 v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 07.04.2005, 10:48
  3. Nakup repra v alzasoftu
    Založil brzec v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 5