JA mam podobny problem - rozdelil som disk na C: ntfs a D: fat, na fatku som dal instalacku, bootnem z cd, pustim install ale stale to dojde do tej faze, kedy to hned zacne kopirovat temp subory - lenze kopiruje to na D, kedze C z dosu nevidno, lebo je to ntfs. No a potom ked to chce bootnut, tak to bootuje samozrejme z C: kde nie je ziaden system
Riesenie - sustit instalaciu z druhej fazy kedy sa pred kopirovanim vybera particia kam win nainstalovat - lenze to sa robi neviem akym prepinacom. Resp. neviem pustit instalacku v tejto faze. Tato faza by inac normalne mala nasledovat po (zbytocnom) nakopirovani tych temp suborov. V tejto faze sa akurat vytvori boot na danej particii a znova nakopiruju subory (preto je to 1. kopirovanie zbytocne)...
Neviete niekto ten switch? Resp. metodu, ako pustit win instalaciu v tejto faze, kde sa da hned na zaciatku vybrat particia, kam sa to bude instalovat?
EDIT: tak som to vyriesil - proste som to cecko musel dat na FAT a az pri instalacke ho konvertnut na nfts