Citace Původně odeslal Axeli_Machal Zobrazit příspěvek
No vypada to pekne,skoda jen tech nekvalitnich fotek,takhle bych ty odpory musel sam dohledat.

Chci se zeptat,v clanku pises "Pro jádro je odpor označeny jako R823,ktery má hodnotu přibližně 370 ohm a nachazi se kousek od obvodu RT9259A.K změně jsem použil obyčejnou tužku a čmaral jsem po povrchu odporu.Pruběžně jsem ho měřil,až jsem se dostal na hodnotu 290ohm." kdyz ten odpor zacmaras,tak bud ho vyradis a nebo ho nevyradis,tedy pokud ma ten odpor hodnotu 370ohm a ty ho precmares,tak ma nulovou hodnotu.??
To same pises u pameti,prosim o vysvetleni,
Dale by me zajimalo,jestli ses ridil podle nejakeho jineho clanku (napr. pencil mod pro 7600GT PCI-E),nebo si zkratka ty hodnoty odporu hadal.
pokud tu kartu mas doma tak neni problem ty odpory najit jsou popsany.
Jak jiste vis tuha je vodiva a take ma svuj odpor,ale maly,takze pokud po odporu cmaras snizujes odpor puvodniho odporu.Popsat je to slozitejsi a tak se tu o tom nechci moc rozepisovat.
a na dalsi otazku ti odpovim ,ano procetl jsem par webu a pak to skusil,ale to uz jsem psal takze asi spatne ctes.Jenze jak pisu v uvodu na 7600gt agp jsem nic nenasel.Tak jsem si musel vse zjistit a promerit sam.a posledni tvuj dotaz,pokud se poradne podivas na ty fotky tak pok uvidis ze jsem je meril sam.