Jako vyměnit ten procesor se musí, je to mnohem větší problém než ta grafika. Za ten P4 2ghz pokud je to northwood by to stálo, byl by určitě znatelnmě rychlejší, ale hlavně je to Northwood takže OC k 3 ghz no problemo, a to už by bylo sakra znát.
Jako vyměnit ten procesor se musí, je to mnohem větší problém než ta grafika. Za ten P4 2ghz pokud je to northwood by to stálo, byl by určitě znatelnmě rychlejší, ale hlavně je to Northwood takže OC k 3 ghz no problemo, a to už by bylo sakra znát.
The best Unreal Tournament maniac.
no, ten celeron je taky Northwood ale ma ctvrtinovou cache a v tom asi bude ten problem, takze by jsi byl pro vymenu za ostrou PIV? Pak by to bylo znatelnejsi na vykonu? (s tim OC uvidim co pusti MB "shuttle AV49V" nebo tak nejak a to asi nebude nic moc)
Jak by to bylo znát? Minimálně dvojnásobně (v hrách). Koukej ten Celeon je taky Northwood, ale má jen 128kb L2 cache a Netburst s timhle prostě nedokáže fungovat, jeho výkon je pak srovnatelnej s o 3 roky staršíma systémama. P3 Celeron Tualatin do s370 je rychlejší, jak všechny P4 celerony, až celerony D to změnily. Já měl Celerona 2ghz @ 3.3ghz a Halflife 2 se mi občas trhal i na minimální detaily kvůli tomu CPU. Když jsem vedle toho postavil Durona 1.1ghz tak to bylo rychlejší. Pak jsem měl P4 Northwooda 1.8ghz @ 2.7ghz a byl to asi 3x lepší stroj. Ten CPU prostě musíš změnit. Ale ani nevim jestli do tohodle systému ještě něco investovat. Koukni kolik stojí sempron 2800+ do S754 a kolik stojí deska pro něj. A K8 je už úplně o něčem jinym.......
The best Unreal Tournament maniac.
no to je pravda, ze ten sempron stoji tolik co bych dal za tu PIV (akorat, ze toho semprona bych mel s plnou zarukou) takze pokud nesezenu nejakou pouzitou PIV za dobrou cenu tak to necham tak jak to je.
Tak jsem jim to trosku vylepsil
Athlon 3000+ sk 754 @2400MHz
zatim 512MB DDR400
a stale ta GF4 TI4200
ma cenu k tomu koupit 9600XT? (cca 700,-)
diky za nazory
Jo, strel geforce a kup radeona, 96XT a GF4Ti je dost rozdil. Sam jsem delal prave takovy upgrade kdysi.
ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
work: HP Docking Station | HP L2445W
audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)