Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Matshita 1.50 05080200 zaloha dvd na disk

Post Matshita 1.50 05080200 zaloha dvd na disk

vypaloval sem u kamarada na notasu toschiba dvd s videem ktere bylo vypaleno pres nero 6 nejnovejsi verzi s vypalovackou Matshita 1.50 05080200

jenze on zapomel nahrat novy firmware a ja plny stesti sem si doma prehral video ktere mi vypalil pres dvd-rom sony ddu 1612

pak sem si koupil dvd vypalovacku lg h10n s chipsetem renesas a liteon LH18A1H
    k tomu radic IDE.

no jak sem zjistil pri spusteni pres jakykoliv video player windows media player ci powerdvd bsplayer jsem zjistil ze se to seka.

predtim ty data na dvdcku byla jeste ok pred mesicem ale po mesici so to rozlezlo do vsech souboru. predtim to spatne cetlo jen na konci dvd u predposledniho souboru a u posledniho uz to neslo precist vubec.

jedine co umi prehrat poskozene soubory na dvd je VLC player.

nechtel sem tyto soubory shanet znova a tak sem zkusil ty data z dvd zachranit.

Standardní Re: Matshita 1.50 05080200 zaloha dvd na disk

http://www.imagehosting.us/index.php...&ident=1925548

a) nejprve sem je zacal kopirovat na disk pomoci total commanderu
    zde ovsem nic nepomohlo a pres powerdvd ci windows media player se nic nenacetlo. kde prumerne na hdd se kopiroval jeden 350mb soubor v avi nejvice jednu hodinu.

b)pak sem vzal bad copy software ktery mi moc nepomohl
    s tim ze sice data vytahl na hdd ale pri spusteni powerdvd ci windows media player se video spustilo az za 5 minut

c)pak sem pouzil software isobuster ktery mi pomohl 100% tak ze data nejenze rychle z dvd vytahl coz sem si rikal ze je spatny
    ale.............pak sem zjistil ze vytahly data na hdd pri spusteni powerdvd ci windows media player jsou ihned spusteny video naskocilo ihned a nesekalo se

da se na tento programek spolehnout je prece jenom dost divny ze pres total commander na hdd se to kopirovalo u kazdeho z nich nejvice hodinu
    a pak najednou se objevi program ktery to dokaze nejenom rychle hodit na hdd ale taky to v pohode hned spusti vsechny prehravace

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ - obecné a technické problémy (2.9.2007)
    Založil Anonymous v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 29.08.2007, 22:49
  2. Reklamacia neuspesna! = UZ UKONCENA -ZAZRAK !
    Založil AjsTi v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 65
    Poslední příspěvek: 02.04.2006, 15:20
  3. Kolik typu je RAID? (1,3,5,0,...)
    Založil Lada Zuzjak v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 07.11.2002, 09:04

Pravidla přispívání