Výsledky 1 až 25 z 49

Téma: Vlozeni service packu 2 do image originalniho windowsu ?

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Vlozeni service packu 2 do image originalniho windowsu ?

Diky vsem za vase rady.....Udelal jsem to i v tom nlite....vypalil jsem si jak toto tak i ten image kde jsem odebral a pak pridal slozku i386...V nlite jsem nic neodebiral...Nechal jsem to tak jak to bylo....vyzkousel jsem instalaci z toho nlite a probehla bez problemu akorat,ze jsem to zblbnul a naistaloval na jiny HDD ktery jsem predtim i nechtene rychle zformatoval....Nejak se mi to,ale nezda....Me to nenabizelo,ze muzu instalovat na E,ale na C a proto jsem dal rychle zformatovat a hle pak jsem zjistil,ze mi to zformatovalo a naistalovalo na E... Tim jsem ztratil skoro 260GB dat.... Nastesti existuje softik Getdataback ktery mi velice pomohl v podstate vsechny data vratit zpatky.......Takze vypalim vsechny dulezita data na DVD-R a pak to zkusim zase jeste jednou ten WIN naistalovat....Jestli to nahodou neudelalo samo, ze to ukazovalo na C a pak se to udelalo na E....No uvidime...Jeste jednou dikes za vase rady.....Jirka
    Naposledy upravil Jirime; 01.02.2007 v 15:36.
    Skrin-Sunbeam Acrylic AC-HUVB - Middletower; DFI Lanparty UT nF4 Ultra SLI-DR; CPU AMD Athlon A64 4000+ 64-bit HT SanDiego socket 939 - Zalman; 2 x 1024MB G.Skill Extreme Series F1-4000USU2-2GBHZ ; Sapphire Atlantis ATI Radeon X850XT 256 MB VIVO, PCI-E (540@1180) ; HDD 30GB, HDD Hitachi Deskstar 250GB SATA II, HDD Maxtor 300GB 16MB SATA , Bezdrátový set Logitech MX 700, Genius SW-5.1 Home Theater , DVD±R BenQ DW 1640 Dual Layer , DVD±R LG GSA-4163B Dual Layer, Zdroj napájecí Blue Hiper Type R580W

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Samovolne BSoD, vypinani PC, nejdou aktualizace, ...
    Založil ShaiMagal v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 28.11.2006, 00:52
  2. Telnet
    Založil iwi007 v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 13.01.2004, 17:35

Pravidla přispívání