2Ipswican: No,kompů jsem měl hafo,ale nepochybuju o tom že mnozí toho zkoušeli mnohem víc. Mě prostě baví zkoušet různé platformy,CPU,čipsety,ladit si je,prostě tohle mě baví. Když nepočítám ty uplně historické,tak od Intelu jsem měl Celery 300A,366,566,850,1.1AGHz,2GHz/současný/ a PIII 650. Od AMD Durony 650,800,1.0GHz,1.1GHz a Athlony 900TB,XP 1700+ A0 a XP 1700+ B0.
Čipsetů a desek jsem vyzkoušel také dost. Je mi sympatické jak AMD,tak Intel,i když přiznávám že Intel trochu víc,ale to není podstatné. To že mám teď to CPU jaké mám,neznamená že si myslím že je nejlepšíZe všech procáků co jsem měl byl nejlepší XP B0,to je bez debat-výkon,odemčený násobič je pecka,co víc si přát,ne? Ale prostě lákalo mě vyzkoušet platformu P4 a i ten P4 Celeron,na který každý tolik nadává. No a zatím si na něj nemůžu stěžovat,je mi jasný že vám tohle připadá šílený,ale je to tak.Původně jsem ho plánoval na pár týdnů,ale zatím vůbec nespěchám s tím abych se ho zbavil. Naprosto ale chápu ty kteří tohle nepochopí.
Daemonovi jsem poradil Intel proto,protože jsem měl tušení že o AMD sice uvažuje ale stejně do něj nikdy nepůjde,protože se bojí.Je prostě zvyklý na Intel a bojí se něčeho co nezná.Řekl bych že se mu ulevilo a to je dobře.

Odpověď s citací