Zdenda fakt umi a tmaras se zrejme snazi na jeho praci vydelat. Zdysek svuj kontejner neprodal. A tmaras na aukru vystavuje zdendovu fotku. a chce za to 3000.
http://aukro.cz/item161947587_case_popelnice_supr.html
///
19:34 Woyta: Zajimalo by me jak chces prodat vec kterou nemas
19:35 tmaras: jak to muzes vedet ze to nemam?
19:35 Woyta: Protoze autora znam
19:36 tmaras: jo?
19:36 Woyta: jo
19:39 tmaras: no ja ho taky znam a prave pro me vyrabi 2 kusy sme domluveni. jedne pro me a jeden pro brachu. a ja se na ne moc tesim. a ted sem koukal na aukro ze tam je pridanej prispevek na me jmeno, tak to musel asi bracha tam dat, ale ne ten pro kereho to mam, ten o tom nevi to mam pro neho jako prekvapku, bude hepy, ale ten druhej bracha, ja jich mam vicja nejsem tak blbej abych si od nekoho nechal neco delat a pak to prodal.....rikam sem s Zbyskem domluveny na 2 ks pro me
19:41 Woyta: To ze mas objednany vim. Spis je prekvapivy ze se tam prodava s uzavrenim za 12 dni. A nepusobi to zrovna ciste.
19:43 tmaras: no musim zjebat brachu ze pise hovadiny na moje meno(bo on ucet nema na aukru tak leze na me) a jak nepusobi ciste?
19:44 Woyta: Nema to doma a otazkou je jestli to do te doby doma mit bude. Vypadalo to jako podvod.
19:44 Woyta: navic fotka je prvniho exemplare
19:45 tmaras: aha no ja na to kuknu poradne a zmazu to asi, no vis urcite to Zbysek nebude mit hotove za 12 dnu to vubec
19:45 tmaras: a rikam bracha ten kery to psal nevi nic o tom asi me chce nasrat ja nevim, jen sem mu ukazoval fotky jak to bude a co to bude