Citace Původně odeslal THX Zobrazit příspěvek
Viem ze je to vypredaj, ale co take navyse bude mat dalsia generacia? Iny chipset? ine procesory? iny display? disky? Nic takeho prevratneho sa nechysta. Podla mna ma ako dalsia generacia vyznam iba santa rosa a ta tu tak skoro nebude (teda, do pol roka ano, ale bude to novinka a asi drahsia).
Nova generacia mi pride ze bude v podstate to iste, mozno ina case, snimac odtlackov atd., ale to su veci, ktore ja nepotrebujem, ide mi hlavne o nizku cenu. Pentium-M je skratka velmi drahy, do takeho lacneho NB sa neoplati, velmi to zvysuje cenu. Jedine, ze by sa mi podarilo niekde zohnat nejaky iny vypredaj, kde by predavali nejake este stare zabudnute notebooky s p-m. Obcas sa nieco take vyskytne, ale je to dost vec nahody a aj tak maju iba par (1-2) kusov.

Alebo ze by mi ten notebook predali bez procaku, ale to pochybujem. Do takych lacnych NB skratka P-M, ani core solo nedaju. Ak tam uz je core solo, tak to ma zase navyse BT a kopu dalsich veci, ktore nepotrebujem a zbytocne zvysuju cenu.
promin, ale fakt nejak nechapu... resis, ze bys chtel p-m, ze pak bys to vymenil... samotny upgrade vyjde docela hodne, tak proc si rovno nekoupis nb s core solo

trebars
HP Compaq nx7400 T1350/15,4/512/60/DVD+-RW/W/B/DOS
VO cena 15k bez, tzn s dani lehce pod 18k

i kdyby ti nekdo prodal nb bez cpu (hezka pohadka, myslis, ze nb bez cpu + cpu do toho vyjde celkove levneji??

ceny jsou porad stejne... jenom se meni technologie co za to dostanes.