ok, toho jsem se bal, takze zkusim vysvetlit svoji situaci, jestli by se nahodou nenaslo jine reseni
jde mi o to ze mam doma pocitac napojeny na plazmovou televizi, televize je sirokouhla ale ma rozliseni 4:3
televize je s pocitacem spojena dvema video kabelama, jeden je klasicky D-SUB a druhy je DVI-HDMI kabel
pokud chcu at se mi filmy zobrazujou v MCE ve spravnem pomeru, musim nastavit nejake sirokouhle rozliseni (DVI-HDMI propojeni)
pokud ale potrebuju napsat nejaky email, nebo mrknou na internet, potrebuju pouzit rozliseni nativni (D-SUB propojeni)
kdybych si mohl na oba graficke vystupy nastavit ruzne rozliseni, stacilo by v televizi prepnout na spravny video vstup a vsechno by bylo ok (to ale nejspis nejde)
napada me nekolik zpusobu jak to vyresit, ale nevim jak to presne zrealizovat
1. ruzne rozliseni pro oba vystupy (nejspis nejde)
2. v aplikaci MCE nastavit spravny pomer stran (pokud vim tak to v MCE na rozdil od ostatnich "MCE-like" aplikaci nastavit nejde)
3. nastavit na nejake tlacitko na ovladaci prepinani rozliseni (to by mohlo jit)
4. nastavit na nejake tlacitko na ovladaci prepinani grafickych vystupu (na kazdem grafickem vystupu by bylo jine rozliseni (nebyly by pustene oba zaroven, takze by to taky mohlo jit)
Nejnadejneji vypadaji posledni dve moznosti.
Jde mi o to at se to da naprogramovat na ovladac.
Mozna neco takoveho umi ATI Tray Tools.
Ma nekdo nejaky tip jak a v cem to nastavit?