Citace Původně odeslal MadCap Zobrazit příspěvek
ja ti len prezradim, ze tam je ten VIA ovladac asi kvoli tomu, ze to obsahuje tak trochu aj USB radic, pretoze je zrejme lacnejsie tam dat bezny cip jak do usb BT a dat tam prevodnik, ktory sa tiez naistaluje ako to robit "na prudko" ... riesenie skutocne nepoznam a taku trpezlivost ako ty by som asi neprejavil, BT stacky su hrozna alchymia a napr widcomm ma totalne sral kvoli tomu, ze zral hrozne moc ram
Jj, mne taky napadlo ze je to v podstate USB flaska s prevodnikem do cardbus, ale byl jsem docela zkoprnelej, ze si to priradilo ovladac pro Via na Inteli desce a hlavne pak ta podivna nefunkcnost touchpadu a klavesnice. Jinak pres Bt se pripojuju od nepameti jeste pres prvni GPRS telefony, takze uz ruzny triky jak co rozchodit pod ruznymi typy stacku mam docela zmakly, nicmene v tomhle pripade jsem si skoro na 99% jistej, ze problem bude nekde mimo uroven stacku (fakt jsem vyzkousel prakticky vsechny co znam) a kdyby slo o HW problem primo karty, tak si myslim, ze se notebook takhle podivne nekousne, nybrz vypadne spojeni, nebo se zahryzne celej, se vsema sluzbama.
Zapeklitej problem, jeste se v tom budu pres vikend hrabat, ale nenapada mne zadnej dalsi napad, co jeste bych mohl konstruktivne vyzkouset.
Vyzkousim jeste nacpat kartu do dvou jinejch notebooku, vypnu nativni chipy BT a uvidim, co to bude delat.