Zdravim,
Jen jsem se chtel zeptat na takovou blbostKonecne jsem ozivil propojeni TV -> PC.. Po vsech moznych zkouseni a laborovani - zemni smycka, CB obraz, vadny VIVO kablik - jsem docilil opravdu vyborne kvality ( Thomson 55cm ).
Spojeni mam snad klasicke. Z karty ( X850XT VIVO - kablik nefunguje ? ) mam redukci 9pin na video cinch, 3m kablik Bandridge, v TV zapojeni na AV2 scart pomoci redukce SCART -> SVHS + 3xcinch. Na prepinani v PC mam nainstalovany ATI Tray Tools v1.2.6.964. Vse funguje jak ma, bylo to porizeni z duvodu filmu na TV a tento ucel to 100% plni. Nicmene dotaz, vim ze je to prakticky malickost, ale kdyby nekdo vedel. Ja nevim a myslim si, ze to nevyresim, ale ptam se.
Pokud to mam takto zapojeno a rano zapnu pocitac, tak mi obraz jiz pri bootovani na LCD poskoci o par cm dolu a samozrejme bezi soubezne i na TV.. takto soubezne bezi az do prihlaseni uzivatele, pak se prepne jenom na TV,coz by ani tak nevadilo, nebyt toho posunuti a nasledne nezobrazeni plochy na LCD jen na TV. Zkousel jsem nejake zakladni fce v Vlastnosti - nastaveni - monitoru a ne/rozsirit plochu i na tento monitor, ale nic nepomaha. Samozrejmym a nejrychlejsim resenim je proste vytahnout kablik video z TV pred pustenim kompu a je po problemu. Nicmene kdyby nahodou nekdo vedel, dejte prosim vedetPokud se jedna vic o vlastnost tohoto pripojeni, nez o vadu, tak se omlouvam !
Heady