Výsledky 1 až 25 z 334

Téma: (TV OUT FAQ) Máte problémy s TV-OUTem? Řešte je zde...

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member Avatar uživatele Heady
    Věk
    42
    Vliv
    255

Standardní Re: (TV OUT FAQ) Máte problémy s TV-OUTem? Řešte je zde...

Zdravim,
    Jen jsem se chtel zeptat na takovou blbost Konecne jsem ozivil propojeni TV -> PC.. Po vsech moznych zkouseni a laborovani - zemni smycka, CB obraz, vadny VIVO kablik - jsem docilil opravdu vyborne kvality ( Thomson 55cm ).
    Spojeni mam snad klasicke. Z karty ( X850XT VIVO - kablik nefunguje ? ) mam redukci 9pin na video cinch, 3m kablik Bandridge, v TV zapojeni na AV2 scart pomoci redukce SCART -> SVHS + 3xcinch. Na prepinani v PC mam nainstalovany ATI Tray Tools v1.2.6.964. Vse funguje jak ma, bylo to porizeni z duvodu filmu na TV a tento ucel to 100% plni. Nicmene dotaz, vim ze je to prakticky malickost, ale kdyby nekdo vedel. Ja nevim a myslim si, ze to nevyresim, ale ptam se.

Pokud to mam takto zapojeno a rano zapnu pocitac, tak mi obraz jiz pri bootovani na LCD poskoci o par cm dolu a samozrejme bezi soubezne i na TV.. takto soubezne bezi az do prihlaseni uzivatele, pak se prepne jenom na TV,coz by ani tak nevadilo, nebyt toho posunuti a nasledne nezobrazeni plochy na LCD jen na TV. Zkousel jsem nejake zakladni fce v Vlastnosti - nastaveni - monitoru a ne/rozsirit plochu i na tento monitor, ale nic nepomaha. Samozrejmym a nejrychlejsim resenim je proste vytahnout kablik video z TV pred pustenim kompu a je po problemu. Nicmene kdyby nahodou nekdo vedel, dejte prosim vedet Pokud se jedna vic o vlastnost tohoto pripojeni, nez o vadu, tak se omlouvam !

Heady
    NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI

Junior Member Avatar uživatele kao
    Vliv
    261

Zdar, narazil jsem na jednu nepříjemnost. Koupil jsem grafarnu Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB FireBlade. Když aktivuju TV-OUT, tak padne ve hrach FPS na 50 a zacnou se hry brutalne cukat. Vymenil jsem ji za AIW 7500 a tam byl vystup na TV naprosto plnohodnotnej. Kdybych to mel srovnat, tak ve hrach na TVout jede lip ten AIW7500. V manualu k 9600XT pisou, ze se pri aktivaci tv-out na obou vystupech - TV i monitoru - nastaví 50Hz. Ale monitor pise ze jede na 60Hz. V kazdym pripade prece obnovovací frekvence monitoru nesuvisí s FPS ve hrach, nebo jo?
    Moc s tim nepocitam, myslim si, ze to je veci te grafky, ale prece jen - nevite nekdo nahodou jak toto vyresit?
    Ovladac mam Catalysty 6.10

Dík
    Asus U6Sg

Pokud máš zapnutou vertikální synchronizaci, tak samozřejmě nemůžeš mít framerate vyšší, než refresh-rate
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Vliv
    261

Citace Původně odeslal no-X Zobrazit příspěvek
    Pokud máš zapnutou vertikální synchronizaci, tak samozřejmě nemůžeš mít framerate vyšší, než refresh-rate
    . . diky moc za reakci!
    . . tak jsem to vypl a jde to v modu rozsirene plochy tak jak ma, ale jak jsem zapl kolonovani, tak to padlo zas na 50FPS . .
    dik
    Naposledy upravil kao; 27.01.2007 v 20:22.
    Asus U6Sg

Vliv
    261

. . nikdo jinej neporadi?
    Asus U6Sg

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    39
    Vliv
    317

Ne každej to tu čte několikrát do hodiny. Není to nastavení synchronizace odělený pro kažej mód extra?
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Vliv
    261

Citace Původně odeslal Peca-on-line Zobrazit příspěvek
    Ne každej to tu čte několikrát do hodiny. Není to nastavení synchronizace odělený pro kažej mód extra?
    . . no obavam se pravě že není . . stejnak je to divny, protože jak zapnu klonovani v Control panelu v katalystech, tak se to prehodi na kolonovaci režim, ale hned se druha orazovka (v katalystech) ztmavi, jako že neni TV pripojena, ale televize přitom jede a je na ni "naklonovano". A teda porad jen tech 50FPS a cukatura v 3D . .

. . jinak jsem nainstaloval Omega driver a uplně to samy jak v katalystech . .

//EDIT: vyřešeno
    Naposledy upravil kao; 31.01.2007 v 01:33.
    Asus U6Sg

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 21:56
  2. FAQ - čtěte než se zeptáte.
    Založil Jezevec v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 18.02.2005, 06:25
  3. Kolik typu je RAID? (1,3,5,0,...)
    Založil Lada Zuzjak v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 6