Celeron 1000@1120MHz BOX, QDI BrillianX 1S/2000 i440BX, RAM 256MB Kingmax CL 2, Sapphire Radeon 9000, Seagate 7200.7 80GB, Creative SB 128, Well RWM int, AOC 7GLR 1024*768 100Hz
Ono nejde ani tak o redukci jako o to, aby grafický čip podporoval komponentní výstup a uměl RGB přepnout na YCbCr, protože jinak by ti z tý redukce nelezlo asi nic víc, než nějaký zmatený RGBéčkoD-Sub ve svých specifikacích totiž žádné standrdní kanály, které by nesly YCbCr signál nemá - ze strany ATi je tohle tak trochu "hack".
senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)
Celeron 1000@1120MHz BOX, QDI BrillianX 1S/2000 i440BX, RAM 256MB Kingmax CL 2, Sapphire Radeon 9000, Seagate 7200.7 80GB, Creative SB 128, Well RWM int, AOC 7GLR 1024*768 100Hz
Je docela překvapivý, že ačkoli GMA900 nemá vůbec podporu YPbPr ve specifikacích, tak existujou desky s GMA900, který YPbPr výstup mají. Možná mají ale osazený ještě nějaký další převodník... každopádně pokud deska nemá nativní výstup (což se na NB zorvna čekat nedá), tak z ní imho YPbPr nedostaneš.
Leda zkusit, jaký maximální rozlišení zvládá TV-out - Intel uvádí "HDTV 720p and 1080i display resolution support", ale už nepíše, na kterým výstupu...
senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)
Zdravim,
Jen jsem se chtel zeptat na takovou blbostKonecne jsem ozivil propojeni TV -> PC.. Po vsech moznych zkouseni a laborovani - zemni smycka, CB obraz, vadny VIVO kablik - jsem docilil opravdu vyborne kvality ( Thomson 55cm ).
Spojeni mam snad klasicke. Z karty ( X850XT VIVO - kablik nefunguje ? ) mam redukci 9pin na video cinch, 3m kablik Bandridge, v TV zapojeni na AV2 scart pomoci redukce SCART -> SVHS + 3xcinch. Na prepinani v PC mam nainstalovany ATI Tray Tools v1.2.6.964. Vse funguje jak ma, bylo to porizeni z duvodu filmu na TV a tento ucel to 100% plni. Nicmene dotaz, vim ze je to prakticky malickost, ale kdyby nekdo vedel. Ja nevim a myslim si, ze to nevyresim, ale ptam se.
Pokud to mam takto zapojeno a rano zapnu pocitac, tak mi obraz jiz pri bootovani na LCD poskoci o par cm dolu a samozrejme bezi soubezne i na TV.. takto soubezne bezi az do prihlaseni uzivatele, pak se prepne jenom na TV,coz by ani tak nevadilo, nebyt toho posunuti a nasledne nezobrazeni plochy na LCD jen na TV. Zkousel jsem nejake zakladni fce v Vlastnosti - nastaveni - monitoru a ne/rozsirit plochu i na tento monitor, ale nic nepomaha. Samozrejmym a nejrychlejsim resenim je proste vytahnout kablik video z TV pred pustenim kompu a je po problemu. Nicmene kdyby nahodou nekdo vedel, dejte prosim vedetPokud se jedna vic o vlastnost tohoto pripojeni, nez o vadu, tak se omlouvam !
Heady
NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI
Zdar, narazil jsem na jednu nepříjemnost. Koupil jsem grafarnu Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB FireBlade. Když aktivuju TV-OUT, tak padne ve hrach FPS na 50 a zacnou se hry brutalne cukat. Vymenil jsem ji za AIW 7500 a tam byl vystup na TV naprosto plnohodnotnej. Kdybych to mel srovnat, tak ve hrach na TVout jede lip ten AIW7500. V manualu k 9600XT pisou, ze se pri aktivaci tv-out na obou vystupech - TV i monitoru - nastaví 50Hz. Ale monitor pise ze jede na 60Hz. V kazdym pripade prece obnovovací frekvence monitoru nesuvisí s FPS ve hrach, nebo jo?
Moc s tim nepocitam, myslim si, ze to je veci te grafky, ale prece jen - nevite nekdo nahodou jak toto vyresit?
Ovladac mam Catalysty 6.10
Dík
Asus U6Sg
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)