Podle tveho prirovnani jsem asi pubertalni blbecek, sice jsem jineho nazoru, ale co uzPůvodně odeslal Daemon
![]()
Ptal jsi se na tri otazky, na ne ti lidi odpovedeli (nekteri solidne) a presto jsi se rozhodl na Intela podle jednoho cloveka kterej ti stejne poradne neporadil. Tulen sam psal, ze s AMD nemel zadne problemy, ale presto dal prednost znacce jeho srdci blizsi. Duvod proc si Tulen poridil Intela sice poradne nechapu, ale je to jeho nazor a volba. Kdybych ti hned ze zacatku odpovedel, ze se ti cenove vyplati AMD, tak bys tedka mel asi AMD. Oponovat tim, ze 3000,- nejsou penize na cene sestavy je taky krapet chabe (za ty penize muzes mit lepsi disk, pamet a kdovi co jeste).
Mel jsem C300A a byl stabilni, pak jsem mel KT133A a nekolik CPU a taky vsechno stabilni, nyni mam KT400 a krome pocatecnich problemu (taktovani, snizovani hluku=asi prehrivani) si na nic nestezuju. Pocitac mi vzdy bezel nonstop a rozhodne pocitac nemam jen pro word a excel. Pokud se opravdu bojis VIA a AMD (uplne zbytecne), tak si kup Intela (s tim souhlasim s Tulenem) - pocitej ale s tim, ze za hodne penez budes mit malo muziky. Pokud mozno se modli, aby intel zase neudelal nejaky podraz se socketem (jako jsem zaplatil za Intelacke vrtochy se Slot1 deskou).

Odpověď s citací