Citace Původně odeslal Daemon
No jo,tak teď už vím jistě že jsem udělal chybu že jsem se tady ptal,protože koukám že AMD mají asi jen pubertální blbečci,kteří nejsou schopni říct vlastní názor,kecaj nesmysly,mluví od věci a za každou cenu musí mít pravdu,byť nesmyslnou. Takže,strčte si AMD někam...
2 Tuleň: Poradíš mi se sestavou přes PM?
Podle tveho prirovnani jsem asi pubertalni blbecek, sice jsem jineho nazoru, ale co uz
Ptal jsi se na tri otazky, na ne ti lidi odpovedeli (nekteri solidne) a presto jsi se rozhodl na Intela podle jednoho cloveka kterej ti stejne poradne neporadil. Tulen sam psal, ze s AMD nemel zadne problemy, ale presto dal prednost znacce jeho srdci blizsi. Duvod proc si Tulen poridil Intela sice poradne nechapu, ale je to jeho nazor a volba. Kdybych ti hned ze zacatku odpovedel, ze se ti cenove vyplati AMD, tak bys tedka mel asi AMD. Oponovat tim, ze 3000,- nejsou penize na cene sestavy je taky krapet chabe (za ty penize muzes mit lepsi disk, pamet a kdovi co jeste).
Mel jsem C300A a byl stabilni, pak jsem mel KT133A a nekolik CPU a taky vsechno stabilni, nyni mam KT400 a krome pocatecnich problemu (taktovani, snizovani hluku=asi prehrivani ) si na nic nestezuju. Pocitac mi vzdy bezel nonstop a rozhodne pocitac nemam jen pro word a excel. Pokud se opravdu bojis VIA a AMD (uplne zbytecne), tak si kup Intela (s tim souhlasim s Tulenem) - pocitej ale s tim, ze za hodne penez budes mit malo muziky. Pokud mozno se modli, aby intel zase neudelal nejaky podraz se socketem (jako jsem zaplatil za Intelacke vrtochy se Slot1 deskou).