Citace Původně odeslal Aliencz
Tak i já se přidám s brekotem. prodal jsem tuhle ECSku K7S6A 1.0 a manik si k ní koupil XP2100 Tbreda AIUHB a taky ani ťuk. BIOS jsem flešnul na Fko a stejně nic. S Palominem XP1800 jede v pohodě. ECS nikde neuvádí, že by na ní TBredy neměly chodit. proč by jinak revidovala BIOS na XP2400 a XP2600 - to jsou jenom TBredy, takže chodit by to mělo ........ ale nechodí ........ přemýšlel jsem, že to možná chce v BIOSU nějaký jiný nastavení něčeho, ale čeho ....?? A taky jsem nezkoušel výměnu zdroje ..... ale tomu všemu moc nevěřím, že by to mohlo mít vliv ......

ŠEKÁM NA JAKOUKOLIV POMOC, RADU, FÍGL ..... ČÍM BY TO MOHLO BEJT ..... tímto by se totiž stala ECS K7S6A téměř neprodejná, pokud by na ní nejely TBredy ...... Upgrade vlastně vyloučen jen na Palina ...

Ještě uvažuju, jestli to nemá něco s násobičem, XP2100 jede s 13.5x a deska manuálně podporuje jen 12.5x (i gdyž uvádí 12.5x high) .... a bůh ví jestli díky odemčení není vyřazena tzv. auto detekce násobiče .... no v každém případě nenajela ani při manuálním nastavování násobiče na různé hodnoty ....
jenom mala oprava, XP 2100+ ma nasobic 13x, ale muze to byt tou detekci nasobice a tim ze to je v horni sade... na mym Epoxu to jinak nez na autodetekci nasobice taky nenajede, pritom v BIOSu mam i 13x 14x 15x