Citace Původně odeslal rombo Zobrazit příspěvek
chlape ty si smolar .. no sice to neni spravny a hodne bych to zvazoval ale kdyz nasadis zpatky ten origos chladic i s tou zvejkou tak ze nebude poznat ze uz byl sundanej a nebudes mit na tech sroubech vytlaceny stopy po sroubovaku tak by ti reklamace mohla projit.. pochybuju ze budou sundavat chladic aby se ujistili ze si s tim nekdo hral

a nemas fotku toho co si tam daval?? a jak se ti to vubec povedlo?? ja sem pouzil pod ten svuj presne tu zvejku co byla u VRM na tom stock chladici aby se mi nestalo neco podobnyho pac vim ze jsou dost krehky.. a nebo ze by spatny uchyceni toho pasivu...
Covece,ja vim ze jsem smolar a taky vim ze to neni spravny jit s tim na reklamaci...
Fotku nemam,ale musim rict ze to vypadalo perfektne.Kdybych ja vul tam dal tu zvejku hned ze zacatku taky,tak by to bylo OK.Jenze to mi hned necvrnklo,a tak jsem ji tam zkusil dat aspon potom at to neni jeste horsi.Jenze to uz bylo k nicemu.
Kazdopadne nahodil jsem zpatky stock chladic a vse vypada uplne stejne jako predtim...
Njn,jednou se mi neco takovyho muselo stat,kdyz uz se tak dlouho v tom hrabu a porad nikdy zatim nic (ale nemuselo to byt zrovna s touhle grafuli)...