Hm to je recht, v Event Logu asi nenajdes chybove hlasky zdroje![]()
Hm to je recht, v Event Logu asi nenajdes chybove hlasky zdroje![]()
Love 'murican gas-guzzlers...
Chevrolet Camaro '79, 5L V8
Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only
Presne tak.
Takze. Hral som NHL07, a padlo to, aj ked som vypol automatic restart. Event log ziaden error nevypisal, vsetko je v poriadku podla neho.
Este tolko by som doplnil, ze ked ide restartovat, tak zamrzne na par sekund vsetko, a z repro ide tiez taky zvuk ako ked nieco seka hodne.
Po restarte ked nabehne system, tak mu trva aspon 5-10min kym sa spamatuje, HDD pocut celych 5-10min tiez, ale to je asi tym hard restartom. Inac ked zapinam PC, alebo restartujem ja, tak to je v pohode, nabehne ovela rychlejsie.
zkusil bych jinej zdroj jestli mas moznost on EC nepatri mezi dobre znacky.Nejsem zadnej odbornik ale setkal sem se ze to delala "otocena" zasuvka tak bych zkusil jeste pc zapojit jinde,popripade jiny driver na desku ono nekdy neplati "novejsi je lepsi"
EDIT: koukni kolik ti zdroj dava do vetvi a kdyztak to sem napis
Naposledy upravil deathkiller; 21.01.2007 v 21:11.
dakujem za odpoved, zajtra ideme merat vetvy na zdroji, a dufam ze budeme mudrejsi, bolo by lepsie keby ten problem bol v zdroji, kupil by som nieco kvalitnejsie, ale ja sa viac priklanam k maticnej.
Na maticnej som daval driver ktory bol k nemu pridany s CD, a islo to v pohode, a teraz je tam ten isty driver, akurat BIOS som updatoval, ale to uz kvoli tomuto problemu, cize aj predtym to tak islo.
Dufam ze budem mudrejsi, a chyba sa odstrani bud novym zdrojom, alebo maticnou.
OT:kdyby si ji daval na reklamaci a potrebujes pc na praci nemel by ti shop (kde si ji kupoval) dat nejakou docasnou nahradu po dobu nez bude reklamacka vyrizena? ale to asi delaji jen slusny obchody ktery si vazi zakaznika,to uz je ale do jiny sekce
PC mam od znameho, normalne cez obchod, ale bolo by to aj tak komplikovane,aj keby mi dali nahradne PC, nemozem len tak prehodit data z jedneho PC na druhy, a ostatne, veci a vsetko nastavit. Radsej tak rozmyslam,ze aj tak je ta doska jedno hovno, cize lokalizujem chybu, a kupim lepsiu dosku, aj tak xcem novu grafiku, a uz PCI-e, jeden lepsi zdroj by sa mozno tiez hodil. Potom vyreklamujem tuto kartu, alebo zdroj, a cele to predam aj s grafikou.
takze, rozobral som zdroj, a 4 kondenzatory boli napuchnute, a z dvoch uz tak trosku tiekol elektrolyt, takze som to vymenil, a teraz uvidime co z toho bude. Musim testovat, a casom sa uvidi ci to pomohlo. S onboard zvukom je ale stale problem, tak isto ako predtym nenasiel onboard audio windows, takze to bude mozno iny problem, alebo ja uz fakt neviem. Ked bude restart, tak je zrejme ze maticna je zla.![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)