Ne, tak to doopravdy nejde. Musel bys ohodnotit ještě někoho jiného. A pokud by tě bavilo udělat to "kolečko" typu "K- pepkovi , x dalších, K- pepkovi" víc než 3x, tak bys byl celkem slušnej psychopat a musel bys Pepka opravdu nenávidět... A myslím, že i takovýhle individuální exces by se dal posléze řešit.
To je zvláštní. Já třeba taky nemůžu říct, že bych se se všemi členy fora nějak miloval, ale zbytečně neflamuju, nikoho neurážím, když můžu tak poradím a s karmou jsem nikdy problémy neměl. A to nejsem ani moderátor a ani nedosahuju odborně znalostí třebas Rainbowa...Původně odeslal Gizmo_CZ
A tohle jsi vymyslel hlavou a sám? A noční pomočování, dobrý? Jinak nic? Karmu dostali při zavedení vB všichni podle času od registrace a postů. To, že někteří moderátoři mají hodně nesouvisí s nadopováním, ale s jejich odborností v určité problematice. A koukni se na seznam členů, dej si to seřadit podle reputace. "Pode mnou" najdeš ještě dobře 5 moderátorů... A já mod nejsem a nikdy jsem nebyl...Původně odeslal Gizmo_CZ
Tohle fakt bez komentáře... Ono jde i o formu. Pokud dokážeš svou nelibost vyjádřit kultivovaně, nikdo ti hlavu neutrhne. Ale když začneš hned plácat o komančích a spřádat konspirační teorie o dopování karmy moderátorů, tak se nediv...Původně odeslal Gizmo_CZ
EDIT: A safra, než jsem to dopsal, tak se tu objevilo několik podobných postů, zatracená chřipka
EDIT2 : Debug citací...