Výsledky 1 až 25 z 429

Téma: >>> reputace/karma <<<

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: >>> reputace/karma <<<

Gizmo: zase delas pruzkum nebo to myslis vazne? Pokud vazne, tak vez, ze nez muzes ohodnotit 2x toho stejneho cloveka, musis mezitim ohodnotit dalsich x lidi, jinak ti to vB ani nepovoli.

PS: anonymni
    PSS: admini ani modi si karmu vazne nijak "nenabijeli"

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Pri takychto vyjadreniach spolu s vyjadreniami od hwsoft a Hazo mam chut s tym fakt seknut...

Karma bola po prechode na vB spravodlivo spocitana na zaklade doby registracie a poctu prispevkov KAZDEMU !

K lubovolnemu zvysovaniu karmy maju pristup iba administratori.... Myslis, ze by som mal v podpise no-x_ovu citaciu, kebyze si boostujem karmu ako sa mi zachce?

Nauc sa citat, mas to tu uz napisane, inak ta zacnem nazyvat urazlivymi vyrazmi. 2 posty nad tym ako si zacal farebne skakat, postol jedik odkaz na thread, kde mas tvoje tvrdenia v bode b) posledna otazka vyvratene...

[edit]

riksa:

Ale admini okrem toho, ze maju od zaciatku fixne nastaveny vplyv na reputaciu na +-100 oproti ostatnym (mimo ineho defaultne nastavenie vB), si fakt karmu nezvysuju svojvolne a bola im prepocitana rovnako ako vsetkym ostatnym
    Naposledy upravil PiT; 18.01.2007 v 16:27.
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Nezapoměli jste na mě ?

Reagují všichni rychle, ale můj (snad) on-topic dotaz upadá v zapomění
    Naposledy upravil Zdenek Dubnicky; 18.01.2007 v 16:29.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Senior Member
    Vliv
    264

Citace Původně odeslal jedik Zobrazit příspěvek
    Gizmo: zase delas pruzkum nebo to myslis vazne? Pokud vazne, tak vez, ze nez muzes ohodnotit 2x toho stejneho cloveka, musis mezitim ohodnotit dalsich x lidi, jinak ti to vB ani nepovoli.

PS: anonymni
    PSS: admini ani modi si karmu vazne nijak "nenabijeli"
    vážně i s hrupkama

Jinak samo, že nemyslím klikat 100x za minutu, ale jinak to jde pořád někomu shazovat "karmu" Já bych nechal udělat hlasování pro připojení automatického podpisu!! PLS PLS.
    Notebook MSI GE620DX-458CS 15,6", i3-2330M, 4GB, 500GB, nVidia GT 555M s 2GB, DVD±RW, WiFi, BT, Win 7 64bit prof. originál :-)

Senior Member Avatar uživatele SajmoN
    Věk
    45
    Vliv
    292

dovolim si zhrnut > panko robil experiment, za ktory nepochybne schytal kopu neg karmy .. ako je tu u mnozstva ludi zvykom nepodpisanej .. potom zistil ze nemoze do bazaru .. tak zrazu chce aby bola automaticky podpisovana ..

a nie, nemozes ani klikat 100 krat za minutu, udelovanie karmy je obmedzene aj poctom hodnoteni za urcite casove obdobie

nabuduce pred experimentom odporucam obzistit si situaciu
    | intel i3 12100f | noctua NH-U12F | asus TUF Z690-plus | kingston 32GB 3600 | gigabyte RTX2070 super
    | samsung SSD 860 EVO 250GB | wd 20earx | benq cosi 27"| logitech G600 | microsoft X6
    | seasonic
    S12-430 | diy acrylic ikea kallax case
    | “The future is already here—it is just unevenly distributed.”

Senior Member
    Vliv
    264

Citace Původně odeslal SajmoN Zobrazit příspěvek
    dovolim si zhrnut > panko robil experiment, za ktory nepochybne schytal kopu neg karmy .. ako je tu u mnozstva ludi zvykom nepodpisanej .. potom zistil ze nemoze do bazaru .. tak zrazu chce aby bola automaticky podpisovana ..
    ee to s tým nemá co společného!! A vůbec že já se do nějakého takového "rozhovor" pletu

balím to tady mějte se
    Notebook MSI GE620DX-458CS 15,6", i3-2330M, 4GB, 500GB, nVidia GT 555M s 2GB, DVD±RW, WiFi, BT, Win 7 64bit prof. originál :-)

Member Avatar uživatele Keymaster
    Vliv
    255

jen tak naokraj bych poznamenal, že 300 karmy je "jako když plivne" - ano, veřejně přiznávám že po zavedení karmy jsem měl bobky z toho abych se do bazaru když jej zrovna potřebuji dostal (pamatuju že nějakej obchod jsem dělal s 301 karmy ), ale když se kouknu na celkovou bilanci... od zavedení karmy jsem šel +1000 bodů a to skoro nepřispívám. Lidi jsou tady fakt spravedliví, a kdyby jste místo stěžování tady radši poradili pár lidem s problémama, tak máte těch 300 bodů zpět ani nemrknete .
    4300 2997 | 2048 667 | 8600 256 | 640 7200 | 250 7200
    It is a scientifically proven fact, that use of English signatures at Czech discussion boards is sign of mental retardation :-p

Senior Member Avatar uživatele macher
    Věk
    41
    Vliv
    252

Citace Původně odeslal Keymaster Zobrazit příspěvek
    jen tak naokraj bych poznamenal, že 300 karmy je "jako když plivne" - ano, veřejně přiznávám že po zavedení karmy jsem měl bobky z toho abych se do bazaru když jej zrovna potřebuji dostal (pamatuju že nějakej obchod jsem dělal s 301 karmy ), ale když se kouknu na celkovou bilanci... od zavedení karmy jsem šel +1000 bodů a to skoro nepřispívám. Lidi jsou tady fakt spravedliví, a kdyby jste místo stěžování tady radši poradili pár lidem s problémama, tak máte těch 300 bodů zpět ani nemrknete .
    mno, je to zas relativne taky moc neprispivam a karmu jsem cez 240 nedostal... asi malo radim nebo porad kecam blbosti

jinak podpisovani karmy automaticky na vse je myslim dobry napad - nik se pak nemuze skryvat za anonymitu. kdyz nekoho ohodnotim kladne, tak neni duvod se skryvat... naopak, jestli nekomu davam spatnou karmu, tak si za svym nazorem stojim a nemam problem si to eventualne zduvodnit proc

zas na druhe strane - kdyz jsem nekomu dal spatnou karmu, tak jsem se nepodespal. ne z duvodu skryvani, ale z proste linosti resp. jsem naucen, ze tohle funguje automaticky a pak kdyz jsem to zadal me to zamrzelo, ze clovek nevi od koho, ale zas ne na tolik abych to extra resil

takze nejak nevidim duvod proc automaticke podpisovani nedat vsem - lidi co jsou tady pravidelne za svym nazorem obvykle stoji, nemaji se zac stydet. tech par lidi co krici, ze "chceme to mit anonymne", tak proc? aby jenom tak z rozmaru hodnotili seriozne lidi? jestli se za svuj nazor stydi, tak proc vubec neco hodnoti?

anonymne kritizovat umi kazdy clovek... ale stoji vubec takova kritika za to?

Notebook Dell Vostro V13 U7300, 500GB 7200rpm
    DesktopIIntel i5 750, Noctua NH-U12@Noctua NF-S12-1200, Intel SSD 80GB X25-M, 6x Samsung 1,5TB, all disk in silentmaxx, Lian Li PC-A10B, Enermax Modu82+ 625W, DVDRW LG GSA-E40L, Logitech MX Revolution, HP 3065+Dell 2007 (secondary)
    Sound Harman Kardon AVR445 + Audio-Technica ATH-W5000
    Photo Canon 450D + 18-55 IS + 70-300 IS USM
    Vehicle BMW 525i, full vybava :)

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    359

ja to nechapu. byla doba, kdy se prechazelo na novy system a debatilo se o tom, jestli ma byt karma podepsana a jestli ne. zvitezil verejny nazor nad tim, ze podepsana byt nema. tak kurna co neustale resite znovu a znovu? kde jste byli, kdyz se o tom mluvilo?

pravidla napriklad podpisu take nectete, tak proc byste se ridili jinymi pravidly?"
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    44
    Vliv
    327

Citace Původně odeslal Gizmo_CZ Zobrazit příspěvek
    balím to tady mějte se
    uprimne a osobne - lidi, kteri nejdrive semelou X veci dohromady, tuto hromadu nepodlozene zkritizuji a pote s nedostatkem argumentu radeji vyklidi scenu, bych nakopal nejradeji do spodniho obliceje

kdyz chces veci podrobovat kritice, musis byt pripraven je obhajit, bez toho se vymena nazoru neobejde.
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. >>> Podpisy <<<
    Založil mISHA v sekci fóra Zprávy pro Administrátory
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 21.12.2005, 19:23
  2. VGA chladic >>> GlacialTech NortPole 1000
    Založil phi11 v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 23.02.2005, 16:29
  3. >>> DOOM3 na Xabre200 <<<
    Založil LISP v sekci fóra Ostatní grafické karty
    Odpovědí: 6