Kabel z 650tek na 580 (pripojenych k notasu pres Echo Indigo):
Prvni dojmy po pul hodce poslechu: S kabelem z 650tek maji 580ky rozhodne silnejsi basy a detailnejsi vysky (a mozna neco pribylo i v ostatnich pasmech, tim si ale zatim nejsem uplne jisty). Zvuk je jiny i v dalsich ohledech, zatim to nedokazu presne popsat, celkove to ale vnimam jako zmenu k lepsimu a jsem prijemne prekvapeny (popravde jsem to necekal)... dalsi podrobnosti po dlouhodobejsim poslechu. (EDIT po par hodinach: zvuk (obzvlast vysky) mi pripada prijemnejsi, mene ostry)
K redukcim: Kabel 650 ma pouze velky jack (6,3). Mam dve redukce na 3,5: Prvni pujcenou od Bruggiho, ktera byla pribalena k jeho 650kam, a druhou koupenou z odkazu z predchoziho prispevku od pHp. Redukce jsou vizualne naprosto totozne, takze predpokladam, ze se jedna o to same. Nekdy udelam poslechovou zkousku.
to deekay: kabel muzu nekdy pujcit. Zajima me tvuj nazor. Pokud vim, uz jsi tech kabelu zkousel vic...
EDIT: puvodni kabel jde z 580 vytahnout jen trochou sily (diky za radu dee), kabel 650 sel zastrcit naprosto bez problemu (zadne pilovani nebylo treba, je to tak akorat).