a to tu naozaj nikto nepochvali KYRO a KYROII kartyale chlapci chlapci... pamatam doby, ked sa tu mnoho z Vas ohanalo tymito kartami....
alebo co take XABRESa pamatam, jaq som (sa mi zda, ze zrovna tu) cital clanok o XABRE (este pred jej oficilanym vydanim) a tiez sa tu mnohi bili do prs, jaq sqela karta to bude... zeby nebola
?
Inaq ja nemozem nechat dopustit na :
1; Voodoo 2 12MB .... to som supol do mojho Cyrixa 233@300 k S3 VirgeDX 2MB a mal som najlepsie delo na intraku (aspom kvilku, kym vsetci nepokupovali Celerony 300@450 a k tomy Diamond Vipery...)
2; ManLi Radeon 7500 64MB - bol to sice baleny ako ManLi, ale jeden z prvych kuskov na trhu... vravelo sa, ze tieto karty vyrobil ATI a ine firmy to len zabalili do skatulky.. dokonca aj na ventilatore som mal logo ATI.... Sla super taktovat a na mojom Durone 750@1000 to bola fakt PECKAAA !!! Kamos to kupoval 3 tyzdne po mne a v tej istej skatuly mal uplne inu kartu (ine PCB, ina nalepka...) a ziadny OC potencial... ked nemal otvoreny case - hadzala sem-tam artefakt aj na defaulte...