No moje rekordy jsou následující:

1. Winschester 3000+ - poškozenej cpu, heatsphreader byl odskočenej od jádra vlivem moc utaženého (opravdu extrémě) jednoho chladiče. Takže nedolehla plně na jádro a teplota v full load na defaultu 110C. Nešel sice skoro vůbec taktit, ale bylo to stabylní.

2. Duron 1400. Zapoměl jsem zapojit větrák na chlazení, zapnul PC a odešel jsem na večeři. Po pár minutách dosáhl zhruba 140C, pak se samovolně restartoval PC , mezitim jsem hledal příčiny a vylezlo to tak na 170C, pak jsem si to teprv uvědomil, protože sem cejtil ten smrad z napálený nálepky na CPU s tim sériovym číslem a taky trochu i už z patice. Překvapující je, že po tom restartu byl i na těch 170C systém stabylní.

3. Duron 700 co jsem viděl tak jeden fungoval se zadřenym větrákem přes rok, pravidelně provozován asi na 120C. CPU měl hnědej flek zespoda , samolepka na něm byla papírová, tehdy už černá a i jádro při pohledu mělo jiný barvy než půvoně, navzdory tomu, CPU je dodnes funkční a má OC kolem 950mhz.

4. Athlon XP1700+ palomio. Spustil jsem systém se špatně nasazenym chladičem, doléhal jen lehounce na jednu hranu. Nevěděl jsem o tom, a dlouho jsem zkoumal proč je ten systém stabylní jen s FSB 90 a podvoltáží, než mi to docvaklo. (čidlo v tu chvíli teplotu nebralo, psalo se tam -1485. Nevim olik mohl mít, kolem dvoustovky asi, přeci jen palomio na holý jádro tfuj. Ale na tomto CPU to už zanechalo následky. Extrémě to snížilo jeho životnost. Pár měsíců fungoval normálně, ale časem už nezvládal ani své původní takty, tak byl podtaktován na FSB 100, pak jsem musel vyřadit L2 cache, a asi měsíc po té cache už byl unstable i bez ní, tak jsem ho vyhodil.