Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: please help - Epox 8K9A

Standardní please help - Epox 8K9A

nejde mi vůbec overclock na této desce.
    když zvednu fsb tak vše valí až do chvíle kdy mi jakoby "praskne" v harddisku (Diamond Maxtor Plus D740X, 7200ot., ATA 133, 2MB cache, 40GB), poté to ještě jede tak 5 s, pak mi v tom "lupne" podruhý a kompl zamrzne. když to pak resetuji ta tak se mi to vůbec nechce zapnout. rožne se jen monitor a hned zase zhasne, takto se to opakuje tak 3x pak se to rožne a napíše mi to při startu, že mám špatně nastavený fsb a multiplikátor.

pěkně mě to štve , protože když jsem měl Solteka 75 DRV-5 tak to šlo
    dat v poho fsb na 148, a vše fakčilo.

Buď mám vadnej kus nebo fakt newím, jsem z toho docela na prášky,
    PLEASE HELP

Koupil jsem tu desku v ABI (www.abi.cz) za 3148,- s DPH
    Asi sem udělal chybu a měl si rovnou koupit ASUS nebo ABIT

Senior Member
    Vliv
    285

Standardní

Daval si tam bios z 12.2.2003?? Ak ano, tak nahod original, co si tam mal. Tie nove biosy su nagrc (vlastna skusenost).
    Intel E6300, Gigabyte 965P-DS4, Coolermaster Hyper Tx, Corsair 2048MB Twinx XMS6-6400, Western Digital WD3200AAKS, Benq DW1640, Samsung SH-S203P, Leadtek PX7900GS, M-Audio Revolution 5.1, Seasonic S12-430, Genius SW-HF5.1, Samsung SyncMaster 940B,
    Logitech Mx400.

Standardní

Citace Původně odeslal Toxic
    Daval si tam bios z 12.2.2003?? Ak ano, tak nahod original, co si tam mal. Tie nove biosy su nagrc (vlastna skusenost).

Jo ten tam mám, ale mě to nefungovalo už předtím, tak jsem si myslel, že by ten new BIOS mohl spravit.

Standardní

...timto bych rad pozadal vlastniky desky, jaky maji BIOS a pripadne jestli by mohli zaslat BIN soubor image BIOSu...
    :... I Like My Steel-RockStable PC ...:

Standardní

to já mám taky zajímavý problém - pokaždé, když zapnu počítač po delší době, napíše se ta úvodní tabulka (kde je napsán takt procesoru , pamětí, co to našlo za harddisky apod.) a zatuhne to. Po ctrl+alt+del už to najede zcela bez problémů (ta úvodní tabulka problikne tak rychle, že to ani vidět není...).

Stavá se to i někomu jinému / víte čím by to mohlo být

P.S.: Verzi BIOSu doplním co nejdříve...
    PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...

Standardní

verze biosu je 09/26/2002 (2.20 verze ??)....... asi dost starej, co ?? co doporucujete za novejsi ?? kdyz ty nove jsou pry na ...
    PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...

Standardní Re: please help - Epox 8K9A

Citace Původně odeslal Tukancheez
    nejde mi vůbec overclock na této desce.
    když zvednu fsb tak vše valí až do chvíle kdy mi jakoby "praskne" v harddisku (Diamond Maxtor Plus D740X, 7200ot., ATA 133, 2MB cache, 40GB), poté to ještě jede tak 5 s, pak mi v tom "lupne" podruhý a kompl zamrzne. když to pak resetuji ta tak se mi to vůbec nechce zapnout. rožne se jen monitor a hned zase zhasne, takto se to opakuje tak 3x pak se to rožne a napíše mi to při startu, že mám špatně nastavený fsb a multiplikátor.

pěkně mě to štve , protože když jsem měl Solteka 75 DRV-5 tak to šlo
    dat v poho fsb na 148, a vše fakčilo.

Buď mám vadnej kus nebo fakt newím, jsem z toho docela na prášky,
    PLEASE HELP

Koupil jsem tu desku v ABI (www.abi.cz) za 3148,- s DPH
    Asi sem udělal chybu a měl si rovnou koupit ASUS nebo ABIT
    btw - zkoukni si hodnoty napeti - mohlo by to byt zdrojem...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Epox 8K9A a zapinanie PC cez klavesnicu
    Založil a4000 v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 13.07.2003, 09:45
  2. Potrebuji stary Bios na Epox 8k9A
    Založil ik v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 19
    Poslední příspěvek: 10.06.2003, 08:19
  3. NEW BIOS 25.3.03 8K9A Epox je pošuk :-)
    Založil Vykuk v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 27.03.2003, 14:26
  4. EPOX 8k9A a napeti
    Založil samon v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 25.11.2002, 20:31
  5. když ne Epox 8K9A tak co jiného ?
    Založil Spajdr v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 22.10.2002, 11:23

Pravidla přispívání