2Jeffi :
podla toho ci ti platia elektrinu rodicia alebo ty , heh ja si ju platim sam a ma to pre mna vyznam ,kedze mi comp frci 10 - 14 hodim denne niekedy zapinam aj druhy a to sa uz bez cnq blizim ku hranici 500 W ( oba pc splou + 1 monitor ), staci si usetrene watty prenasobit hodinami pouzivania potom dnami v mesiaci ak ho pouzivas kazdy den no a mas kolko si usetril za mesiac
co sa tyka teploty tak tu niet co riesit full load 60 st core temp idle cnq enabled 29 st teplotu v miestnosti som nemeral ale urcite nie je 29 st heh
a ak chces mozes vyskusat crystal cpu ID ,len musis vediet ake su hodnoty napatia tvojho cpu pri full load a pri cnq enabled pri 90 nm ( opet 275 ) mam ja hodnoty 1,35 V a 0,9 V a je tam aj stred ale to som si len tak strelil na 1,1 V no a este aj nasobic pri full loade 11 ( pri opterone 275 ) a pri idle ten je tusim 5 ( toto by malo platit pri vsetkych cpu) ale uz sa mi stalo ze s tym boli aj problemi samozrejme pri zlom zadani tychto voltazi alebo nasobicov nastal budto restart alebo zatuh ale moja Tyanka je uz nato zvyknuta
![]()

Odpověď s citací