Citace Původně odeslal riksa Zobrazit příspěvek
nee, at uz to mas na papire nebo jen per huba, oboji je to smlouva . v praxi ale, schovani za maskaradou, by to ISP nemel poznat - aspon pri pozornosti venovane radovemu userovi
Jasně, zrovna šprtám na zkoušku ze základů práva, takže vím, že i "per huba" je to smlouva Leč jak se říká, co je psáno, to je dáno, takže když to je "kamarádská dohoda o příspěvku na paušál", tak to podle mě bude schůdnější, než když to bude ofiko přeprodávat dál na základě normální smlouvy... Takhle jsem to myslel Přesně jak říkáš, ISP to nepozná... Respektive upřímně řečeno, jak ISP pozná, jestli ten PC do kterýho jdou data je u mě doma (což je čistý jak lilie a povolený), nebo jestli je to u souseda v baráku?

Pokud to někdo nepráskne, tak IMHO nijak. Ovšem faktem je, že čím víc lidí do toho bude zapojených, tím víc lidí to může někde proseknout... Ale osobně bych se toho nebál, pokud nebude někde za účelem výdělku přeprodávat konektivitu od O2 a bude se jen s pár kámošema dělit o prachy na paušál, tak to podle mě "prdům" bude jedno