Citace Původně odeslal basik Zobrazit příspěvek
mam v planu upgradovat na dvoujadro ... rad bych to narval do mATX skrine, tak me zajimaj vase nazory a zkusenosti, pokud nejaky s necim takovym mate

moje predstava o procaku je neco typu AMD Athlon 64 X2 3800+ EE (socket AM2) BOX

v chipsetech pro AM2 se nevyznam - od desky pozaduju 4+ USBcek, firewire, jednu sitovku (dvema se nebranim), PCI-e slot pro grafiku, SATA 2, podporu rychlejsich ramek nez sou PC3200 do 4GB, 5.1 zvukovku

neplanuju taktovat, potrebuju spolehlivej komp schopnej zas chvili vyuzivat novy aplikace ... photoshop cs2, strihani videa, etc ... z her mi staci Half 1

jde mi o to jestli je do mATX bedny mozny narvat nejakou rozumnou grafiku ... nejlip pasivne chlazenou 7600GS (nebo ati ekvivalent) + v budoucnu TV tuner a lepsi zvukovku + dva disky ... a jestli se pak da jeste mluvit o nejakym ucinnym chlazeni ... + vliv toho stisnenyho prostoru na zivotnost komponent

takze predstavu o HW nejakou mam ... spis by me ted zajimala teorie okolo mATX reseni ... snad si rozumime ...
Osobne mam a64 3000+@2.5ghz, 7600gs@gt, tv-tuner a jeden disk v mATX cube a f poho ... zadny problem s prehrivanim nebo necim takovym ...