Výsledky 1 až 23 z 23

Téma: VIA KM400 - PC mrzne a mrzne

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: VIA KM400 - PC mrzne a mrzne

Citace Původně odeslal Berserker Zobrazit příspěvek
    Je to zdroj značky DELUXE model:ATX-420W P4
    Jo a jak vypadají na desce ty regulátory ?Kde je najdu ?Kdyztak bych na ne skusil pridat chladic...
    Ten zdroj může být zdrojem problémů. Nonamové zdroje mají "Watty" často jen na štítku.

Regulátory jsou takové černé krychle okolo socketu, velmi blízko kondenzátorů. Když je počítač zapnutý a procesor zatížený, tak se dost hřejí. Další regulátory jsou kolem RAMky a AGP slotu.

No podle toho co pise za konfiguraci by mel pokud je v poradku utahnout s velkou rezervou v pohode. Tohle by mela utahnout i slusna 250W.

Muze byt ale "nakoplej"... i kdyz podle toho popisu bych to psi opravdu videl na desku. Nebo zkusit jinej zdroj i treba nejakej slabsi to je fuk. Nebo svihnout merak na konektory 20pinu a 4 pinu a merit napeti pri zatizeni primo na voltmetru. Pokud by to kolisalo zkusit jinej zdroj.

Soukrome ale tipuju na desku.

A muzu rict ze kdyby se mi po tom co jsi vsechno zkousel podarilo odpalit Bartona co jsi mel.... tak bych tu desku vzteky rozslapal a pak pak velikym kladivem udelal provedni slim

Citace Původně odeslal Eagle Zobrazit příspěvek
    Ten zdroj může být zdrojem problémů. Nonamové zdroje mají "Watty" často jen na štítku.

Regulátory jsou takové černé krychle okolo socketu, velmi blízko kondenzátorů. Když je počítač zapnutý a procesor zatížený, tak se dost hřejí. Další regulátory jsou kolem RAMky a AGP slotu.
    BBR rulez

Moc k tomu nechybelo uz sem nad ni drzel kladivo...
    Jo zdrojem to neni, napeti nekolisa a skousel sem i jine proste je to tou !@#$ deskou
    Ale tyto problemy mne dost naucily ;] takže se budu řídit pravidlem

3x měř a 1x kupuj !
    Naposledy upravil Berserker; 01.01.2007 v 23:43.

Hodne divne je ze to dela i s integrovanou grafikou. To by delat nemelo.

Je to na reklamaci 3x stejna zavada = vraceni penez nebo vymena za jiny typ.
    Coz jak jsem pochopil uz nelze protoze je po zaruce.

Kazdopadne doporuceni v techto pripadech je vyhodit vse co jde ... pokud nepomuze vyzkouset jiny zdroj, ram, procesor a disk. A pokud ani to nepomuze pak TRVAT na reklamaci a po treti stejne zavade prachy nebo jina deska.
    (I kdyz chapu ze ty veci na zkouseni se nedaji vzdy sehnat lusknutim prstu)

Citace Původně odeslal Berserker Zobrazit příspěvek
    Moc k tomu nechybelo uz sem nad ni drzel kladivo...
    Jo zdrojem to neni, napeti nekolisa a skousel sem i jine proste je to tou !@#$ deskou
    Ale tyto problemy mne dost naucily ;] takže se budu řídit pravidlem

3x měř a 1x kupuj !
    BBR rulez

Reklamovat to uz jit nemuzu protoze jsem se s tou deskou paral... mozna ze sem neco i poskodil pri snaze se zaseku zbavit...Pracne jsem namontoval aktivni chladic na NorthBridge a jeste udelal dalsi tweaky ale bez efektu.Pochybuju ze by moje uz moje třetí reklamace uspěla, a taky se mne zda ze ta firma penize nevraci (mají na zdech nějaké kecy o licenčním ujednání)
    Prostě to řeším tak, že mně tam už nikdy neuvidí ikdyby tam rozdávaly věci zadarmo a nikomu ji nedoporučím spíše naopak...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. propojeni PC a TV -> brum
    Založil A2500+ v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 25.12.2005, 00:45
  2. PC sa po kazdoe restartuje >:O ...
    Založil KINLEY v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 22.05.2005, 00:50
  3. samovolne restartovani PC
    Založil KocuR v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 09.02.2004, 00:14
  4. Soltek 75frn2l a padani PC pri zatezi s 300w zdrojem
    Založil Katalyzator v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 06.02.2004, 12:23
  5. Restart po startu PC ???? aneb jakou UPS????
    Založil Ištván v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 03.02.2004, 23:38

Pravidla přispívání