Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: chyby pamětí

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: chyby pamětí

Tak asi opravdu kombinace pamětí... Podařilo se mi vyměnit dva kusy 512 MB RAM za jiné dva kusy (stejný výrobce, typ, časování - pouze jiné chipy) a rázem jsem na FSB 232 synchro. Problém ale částečně přetrvává (stále nemohu nastavit např. CPU 9 x 270 nebo na 10 x 240 a k tomu jakoukoliv děličku - pak paměti chybují i při výrazně nižších frekvencích, nežli je jejich možné maximum). Přesto díky za příspěvky.

Citace Původně odeslal Jeffi Zobrazit příspěvek
    Tak asi opravdu kombinace pamětí... Podařilo se mi vyměnit dva kusy 512 MB RAM za jiné dva kusy (stejný výrobce, typ, časování - pouze jiné chipy) a rázem jsem na FSB 232 synchro. Problém ale částečně přetrvává (stále nemohu nastavit např. CPU 9 x 270 nebo na 10 x 240 a k tomu jakoukoliv děličku - pak paměti chybují i při výrazně nižších frekvencích, nežli je jejich možné maximum). Přesto díky za příspěvky.
    zkus prohodit SATA konektor od HDD na jiny SATA.

ps: ja mam ATI cipset a dela mne to taky. 1:1 vse jede super( az do cca 440MHz), ale jak dam delicku nejakou tak koncim pri 404MHz....
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

update biosu by nemohol pomoct?
    a poprehadzovat pamete v slotoch...

Bios poslední, ty dosažené hodnoty jsou pochopitelně nejlepší dosažitelné a výsledkem zkoušení všech možných kombinací. Osvědčilo se mi vždy dát tu "horší" paměť (tu, která má samotná v single režimu nižší FSB, kdy ještě nechybuje) z dvojice do slotu, který je nejblíže procesoru. Takhle jsem paměti umisťoval i na předchozí desce (Asus A7N8X s nForce2) a vždy to pomáhalo dostat se s FSB výš.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Reklamace PAMETI chyba v jednom modulu na konci :(
    Založil Visi v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 09.08.2005, 22:34
  2. Abit AI7-taktovani a pameti
    Založil ax v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 26.07.2004, 21:18
  3. Epox 8RDA3+ rev3.1 a Pameti (A-DATA/KINGMAX)
    Založil Totter v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 24.06.2004, 09:31
  4. Mohl sekundak poskodit pameti na VGA ??
    Založil kidd.hombre v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 31.01.2004, 13:01
  5. Jaky je vliv pristupove doby na takt pameti?
    Založil Slusnak v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 10.02.2003, 08:55

Pravidla přispívání