Proč furt myslíš, že se chci hádat? Naopak, chci se jen domluvit.
Ok, v poho, aspon nás bude mín
Nepoznáš, který je který? Když bych ti pustil NADA pak x a pak x a pak x , poznal by si jestli hrál NAD nebo nějaký jiný? Jestli jo, tak fajn - všem se omluvím a požádám o tágo
Rozdíl poznat není. Jen jim přišlo, že slyší rozdíl, ale to je jen důsledek psychoakustiky, páč poslechová pamět je strašně špatná a člověk už si nepamatuje, jak hrálo to první a protože mu prodejce řekne, že tohle nový hraje líp, tak on tomu věří a tedy to pak i slyší.
Jak už jsem psal dřív - víra je silná zbran. Četl jsem test, kde jednim lidem dali napíd obyč vody a řekli, že až to vypujou, že nebudou cítit bolest, že jim dali něco na tlumení smyslů. Druhé skupině naopak řekli, že jima dali látku co jim zintenzivjnuje smysly. Pak do nich píchali něčim ostrým, ty první to vůbec nebolelo, kdyžto ti druzí křičeli bolestí.
Ničeho byste nedosáhli, kdybyste si vymýšleli, jenže vy (ty) tak činíš podvědomě, viz předchozí odstavec. Čeho bych měl dosáhnout já, kdybych si vymýšel, asi jen toho, že dřív sem měl terrateca úplně zbytečně páč ho zvukově nerozliším od audigy.