Dobrý den všem,
vidím, že jsem si svým příspěvkem hezky nadrobil. Díky všem za Vaši kritiku, je vidět, že Vám nejsme lhostejní. Toho si moc vážím.
Jen bych chtěl upřesnil svoji větu.. Do budoucna už žádné neuznané reklamace řešit nebudeme...
Přijmeme a pošleme na posouzení dodavateli nebo distributorovi každou věc k reklamaci, pokud on reklamaci vyřídí, není co řešit. Pokud ale distributor reklamaci zamítne, budeme ji muset zamítnout také, musíme to ale stihnout do 30 dnů, jinak je to zase samozřejmě náš problém. Svojí větou jsem chtěl říct, že nebudeme do budoucna řešit pozáruční reklamace pokud by měli trvat déle než 30 dnů.
Máte pravdu, není snadné ustát přechod ve velikosti firmy na 100 lidí. V září jsme přešli na téměř dvojnásobek lidí a když všechny pravidla a směrnice byly sepsány a předány, jak je vidět i přes všechnu snahu to nefunguje. Mám sepsáno spoustu dalších věcí, které s reklamacemi musíme opětovně nastavit a vyřešit aby vše fungovalo jak má. Nechtěl jsem se do toho pouštět v předvánočním shonu, ale hned od ledna.
Máte pravdu je to o lidech a budu pracovat na tom, aby jste k nám chodili rádi.
Přeji hezký den
Stanislav Gaj
ředitel společnosti Czech Computer