Citace Původně odeslal Darth Maul Zobrazit příspěvek
Pravdou je pro mě dle té tabulky to, že E4300 bude velmi brzo za hodně zajímavou cenu, což bych ze Tvé původní reakce rozhodně nepochopil.
Pravdou podle té tabulky je, že Intel uvede E4300 za cenu ne o moc nižší než E6300 a že i po zlevnění v Q2 (neznámo kdy, může být klidně v červnu) bude pořád o hodně dražší oproti P4kám se stejným výkonem (... které mají stát 69 dolarů).

Citace Původně odeslal jan555 Zobrazit příspěvek
Eagle: máš spoustu technických vědomostí a zkušeností a v tom se s Tebou tady může málokdo srovnávat. Ale pokud přecházíš mezi nadšením z C2D do totálního odstřelu, stejně jako mezi drahotou a "cool", tak mi to připadá stejně nelogické, jako některým dalším.
Pro mě je to cool z toho důvodu, že chci co největší a nejrychlejší L2 cache (mám pro ní využití v mnou používaných programech). Pokud bude E4300 za 3 tisíce s DPH, je to pro mě významný posun oproti A64, neboť cache je čtyřnásobná a má jen o asi 10 % vyšší latenci než u A64. Za čtyřnásobnou cache bych o 50 % vyšší cenu zaplatil, protože mi to ten dodatečný výkon poskytne.