2Standa Gaj:
On je bohužel problém v tom, že těchto "pochybení" je u Vás v poslední době nějak nezvykle vysoký počet a pokaždé, když se člověk ozve nadřízeným Vašich pracovníků, dostane nakonec odpověď, že se nejedná o snahu zákazníka ošidit, nýbrž o výjimečné pochybení jedince!!!
Těch výjimek je ale bohužel tolik, že to začíná připomínat docenta Chocholouška s jeho politováníhodnými výjimečnými událostmi... Máte smůlu, internet je mocné médium a odborná diskusní fóra ještě mocnější informační zdroj - stejně jako jste v minulosti měli excelentní reputaci, protože Vás tu každý rád pochválil, dnes prostě nikomu neuniknou časté negativní zkušenosti druhých... a ty jsou navíc velice často stále s těmi samými lidmi u Vás!
Fakt s tím něco dělejte systémově - nechce se mi měnit můj oblíbený obchod!!!
EDIT: A s tím neuznáváním reklamací to raději ani nezkoušejte - sám jsem si nedávno přinesl domu desku, která ani nepostla, neběžela ani vteřinu a Váš technik neuznal reklamaci a poslal ji dodavateli. Za pár týdnů přišla samozřejmě vyměněná. Umíte si vůbec představit náklady, které byste měli při té lavině soudních sporů o takto nesmyslně a neopodstatněně zamítnuté reklamace?